Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездина подршка у Новом Саду

Лепа увертира у Новом Саду за утакмицу коју наши фудбалери играју против Војводине – основан је клуб навијача Црвене звезде из Новог Сада, а представници црвено-белих присуствовали су обележавању славе ове групе, Светог Василија Острошког.

Делегација Црвене звезде, на челу са председником клуба Светозаром Мијаиловићем чинили су и члан Управног одбора Миљко Ристић, као и фудбалери Вујадин Савић, Душан Анђелковић и Дамир Кахриман.

Домаћини су обележили славу своје навијачке групе Светог Василија Острошког. Више стотина присутних уживали су уз Звездине песме у незаборавној атмосфери и дружењу. Заставе, навијачке мајице, црвено-бели балони употпунили су амбијент. До дуго у ноћ причале су се приче о незаборавним тренуцима и о моментима највеће среће коју је Звезда изазвала код навијача.

Представници клуба навијача Црвене звезде основаног у Новом Саду истакли су да је читава прича започела у Ветернику и да им је посебно драго што су баш ту угостили делегацију нашег клуба. Они ће у будућности као група организовати акције, заједно одлазити нанутакмице и подржавати Црвену звезду.

Предсесник Црвене звезде Светозар Мијаиловић обратио се присутним навијачима.

Пре свега честитам вам клупску славу. Желим да је сваке године дочекујете у здрављу и весељу и са шампионском титулом Црвене звезде. Наш клуб има велики број присталица у нашој земљи, у региону, а можемо се похвалити и у читавој васиони. Звезда је својим резултатима то и заслузила, а успехе бележимо захваљујући вама. Ви сте додатна енергија момцима који се на терену боре за црвено-беле боје. Свим члановима мовосадске навијачке групе желим да се радујете новим успесима, као и много радости и среће јер све ово што наши фудбалери постижу управо јесте и радост и срећа – рекао је Мијаиловић.

Клуб навијача Црвене звезде из Новог Сада жели да дружење са нашим фудбалерима и представницима клуба за славу Светог Васија Острошког постане традиционално.Иако је ово новооснована навијачка група већ сада броји преко 500 чланова што показује колико је Црвена звезда вољена и у Новом Саду. Такође, било је и гостију из других градова који воле и подржавају наш клуб. Домаћини су били изузетно поносни што су угостили и Делије из Никшића.

Звездини играчи истакли су да су почаствовани што су били део првог дружења са новосадским навијачима и изразили су жељу да се и наредне године виде у још већем броју.

Присталице црвено-белих из Новог Сада покренуле су лепу причу која ће трајати колико и љубав према Црвеној звезди – вечно.

Много лепих емоција обележиле су вече у Ноовом Саду, а како је све изгледало најбоље ћете видети на снимку.

Повезане вести

Leave a Comment