Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Миленко Топић: Без великих речи, потребна нам је подршка

Миленко Топић

Нови први тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић и капитен Бранко Лазић пред утакмицу 8.кола Групе А суперлиге Србије против чачанског Борца. Меч се игра у среду од 18 часова у дворани „Александар Николић“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у среду екипу чачанског Борца у утакмици 8.кола групе А суперлиге Србије.

Меч који је и дерби ове рунде, представљаће и деби Миленка Топића на месту првог тренера.

Некадашњи играч црвено-белих и помоћник Душана Алимпијевића очекује меч против добре екипе која је у Чачку показала свој квалитет.

Екипа Борца је добар тим, који зна да игра кошарку и који заслужује сваки респект. И то нису показали само у нашој утакмици у Чачку, већ и кроз остале мечеве ове сезоне у АБА 2 лиги и домаћем шампионату. Ми са друге стране, морамо прво да повратимо веру у себе као тим, који жели да одигра добру, борбену утакмицу. Такође, очекујем и подршку наших навијача, да нас подрже, јер смо у завршној фази напорне сезоне.

Миленко Топић од понедељка је и званично први тренер Црвене звезде. Утакмице се нижу „као на траци“ среда, субота, превише времена за Топића, некадашњег репрезентативца и члана шампионске генерације Црвене звезде – нема.

Жао ми је што под оваквим околностима долазим на место првог тренера. Имали смо идеју када смо Душан и ја представљени као тренерски тандем на почетку сезоне, да ћемо ово одрадити заједно до краја. Што се тиче моје играчке каријере – све то сада пада у воду и није важно, важно је оно што следи. Ми морамо да поправимо наш однос према игри, да подигнемо одговорност, да сви схвате „тежину дреса“ који носе и за који клуб играју – Црвену звезду. Морамо да се окренемо једни другима, јер само заједно можемо да кренемо напред као тим. Немамо пуно времена, а пуно утакмица је пред нама. Треба освежити екипу и урадити добру припрему, која је важна у овом делу сезоне. Без великих речи, на нама је да радимо и очекујем да идемо напред – рекао је Миленко Топић.

Капитен Црвене звезде мтс Бранко Лазић, такође очекује да екипа покаже своје право лице већ у среду.

Већ сам о томе говорио и раније. Борбеност и жеља се подразумевају, без тога не можемо да напредујемо. А то је нешто што се подразумева када играш за Црвену звезду. Очекује нас противник који је током целе сезоне показивао да зна да игра кошарку, у чијем саставу је доста врло искусних играча. Зато само максималним ангажовањем можемо до победе и бодова, који нам доносе прво место. Зато позивам и навијаче да нам пруже подршку, јер нам је потребна у овом тренутку, у сезони која се ближи свом крају и која је врло напорна – рекао је капитен црвено-белих.

Утакмица Црвена звезда мтс – Борац Чачак игра се у среду од 18 часова у дворани „Александар Николић“ а цене за овај меч (карте се продају у пословницама Евентима и на дан утакмице на благајни дворане) су: трибине 200 динара, партер 400 динара.

Повезане вести

5 comments

KOVJE мај 10, 2018 at 23:02

a gdje je vrsni poznavalac ove igre Pera????

Reply
milos rankovic мај 8, 2018 at 23:32

TOPE MNOGO SAM TE VOLEO DOK SI IGRAO U NASOJ ZVEZDI AL SE BOJIM DA NEMOZES TI OVE RAZMAZENE IGRACE DA DOVEDES U RED NESMETE ROCESTIJU FELDINU LESORU LAZICU OMICU NISTA DA KAZETE IZDERETESE NA DOBRICA JANKOVICA JOVANOVICA NIJE FORA VIDI SE DA STRANCE NEZANIMA NISTA CIM JE EVRO LIGA GOTOVA ONI SU PRESTALI DA IGRAJU ZNAJU DA NECE BITI OVDE SLEDECE GODINE CUVAJU SE OD POVREDA BOLI NJIH UVO ZA ZVEZDU

Reply
Јосиф мај 8, 2018 at 16:47

Овај Лазиќ је требало још на полусезону код Перуна да игра само одбрану мада би и тамо добијао на свакој по 3х2мин и црвени.Дечко незна где бије,за 3 мин има 3 личне пасе после само звери ко неотесан на судиске одлуке.Није дечко кошарка бокс па да се борбеност подразумева треба мало и мозга кога ти нажалост имаш мало а и умешности протурити лопту кроз обруч.Штета за Топа,ова екипа је тотално у каналу,дасу Данга и Антиќ као велики мотиватор можда и дасе надамо нечему овако че само Топиќ бити потрошен а да није ни постао тренер Звезде.позз.мкд

Reply
balja мај 8, 2018 at 17:22

Odakle tebi pravo da ovako pišeš o igračima Zvezde. Sram te bilo čoveče jesi li se ti nekad bavio sportom. Da te podsetim i uspesi i neuspesi su sastavni deo sporta. Za pravog Zvezdaša je svaki naš igrač, naš i po njemu se ne balavi. Stidi se svojih reči i navijaj za klub i ne lupaj gluposti.

Reply
Vjerni barani мај 8, 2018 at 19:41

Sve si mu rekao……pozzz brate…

Reply

Leave a Comment