Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бен: Срећан сам због Јовељића

Бен и Јовељић

Изабраници Владана Милојевића били су убедљиви а јучерашњем мечу против суботичког Спартака и победили резултатом 4:0. Ел Фарду Бен постигао је седми погодак у црвено-белом дресу.

Био је то заиста занимљив и леп гол. Увек кажем да желим на сваком мечу да постигнем гол, сваком поготку се радујем. Иако је питање шампиона решено, није нам недостајао мотив на утакмици са Спартаком. Приступили смо јој са великом жељом да победимо, као што је то увек случај. Срећан сам и поносан што смо у томе успели. Било ми је жао када сам чуо да ћемо играти без наших навијача, али они су и овог пута успели да нас одушеве. Иако нису били на трибинама, није изостало песме и подршке тпком свих 90 минута и хвала им на томе, они су заиста наш ветар у леђа – рекао је Бен.

Пви пут Бен је уз себе на терену имао младог нападача Дејана Јовељића.

Покушао сам да му помогнем и пре утакмице, знам да није лако када играш први меч од почетка и потрудио сам се да зна да има и моју подршку. Он је заиста фантастичан играч, одиграо је одлично, постигао је два гола. Препустио сам му да шутира пенал баш зато што сам желео да упише првенац у сениорској екипи. Веома сам срећан због њега.

Још две утакмице остале су до краја Суперлиге Србије. Наши фудбалери одмериће снаге са екипама Војводине и Вождовца.

Заиста сам задовољан својом игром, јер сам из утакмице у утакмицу све бољи. Скоро пет месеци радим са екипом, сада сам навикао на екипу, а и они су увидели како ја играм и одлично се слажемо. Сада смо фокусирани на две преостале утамице пре одласка на одмор, желимо да завршимо у сезону победама – рекао је Бен.

Повезане вести

Leave a Comment