Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниори Звезде шампиони Србије, Пауновић јунак!

Јуниори шампиони Србије!

Јуниори Црвене звезде мтс освојили су титулу првака Србије, пошто су у изузетно драматичној утакмици победили Мегу 84-82, поготком Зорана Пауновића уз звук сирене!

Јунак продужетка Лакић са две убачене тројке, Пауновић са 31 и Томашевић са 20 поена најефикаснији у финалу!

Јуниорска екипа КК Црвена звезда мтс нови је шампион Србије, пошто је у драматичном финалу, након продужетка, савладала екипу Меге резултатом 84-82, у регуларном току било је 73-73 (26-23, 21-20, 16-22, 10-8 и 11-9)

Пред 600 гледалаца у дворани „Мега Фактори“ у Београду, црвено-бели су дошли до победе поенима Зорана Пауновића уз звук сирене, који је уједно био и најефикаснији са 31 поеном.

У врло неизвесној утакмици, у којој су црвено-бели у неколико наврата имали и двоцифрену предност, и играли боље, посебно у првом полувремену (завршено резултатом 47-43) домаћин турнира се резултатски вратио у меч серијом 13-2 на истеку треће деонице, па је у последњој четвртини виђена врло тврда утакмица у којој се играло кош за кош (резултат четвртине 10-8).

Екипа „Меге“ је боље отворила продужетак и повела 77-73. Клупа Црвене звезде мтс је затражила тајм-аут, а у игру је ушао Лакић, и та измена испостaвила се врло важном за наставак и коначан исход утакмице. Профункционисао је напад и шут црвено-белих, две тројке убацио је управо Лакић, једну Пауновић који је након поготка уз фаул и убачено слободно бацање Марјановића, погодио за коначних 84-82 и велико славље црвено-белих у дворани „Мега Фактори“!

КК Црвена звезда мтс:

Машић, Симовић 3 (7ск), Јовановић, Поповић 6 (10ск), Лакић 10, Павићевић 8, Васић 4, Пауновић 31 (5ск 4ас), Радаковић, Томашевић 20, Ћојбашић, Живановић 2.

Црвено-бели сјајну сезону у јуниорској конкуренцији у којој су већ освојили квалификациони турнир „Adidas Next Generation“, изузeтно јак турнир у Прагу, сада и национално првенство, настављају утакмицама завршног турнира Евролиге у дворани „Александар Николић” за 10 дана.

Повезане вести

Leave a Comment