Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ново дружење са школарцима

Наш клуб наставио је већ традиционалну акцију обиласка основних школа и дружења са школарцима.

Овог преподнева ђаци Основне школе „Светозар Марковић“ на Врачару угостили су наше фудбалере. Бранко Јовичић и Урош Рачић уживали су у временом проведеном у школској клупи у којој су, за разлику од времена када су они били ученици, данас делили аутограме.

Након што су дочекани уз песму и повике „Шампиони“ у сали пуној ђака, наши фудбалери су са задовољством одговорили на занимљива питања малишана. Они су објаснили радозналим школарцима зашто је Звезда најбоља и које су све противнике победили. Уследило је оно чему су се малишани највише обрадовали, сликање са Урошем и Бранком. Њих двојица су такође поделили много аутограма, чули су прегршт похвала на свој рачун и на делу су видели колико деца воле Црвену звезду.

Све време, из позадине су се чуле Звездине песме у извођењу групе дечака који су на тај начин желели да честитају нашим фудбалерима освајање шампионске титуле.

Ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке, а такође, штанд нашег сектора за чланство био је доступан за све они који су желели да постану део Црвене звезде.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у Основној школи „Светозар Марковић“ који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Наш клуб ће и убудуће наставити да посећује основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Школарци, видимо се!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment