Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Грачаници 9. маја

Лепа вест за све Звездаше са југа Србије – Црвена звезда ће и овог пролећа посетити Косово и Метохију.

Црвена звезда ће 9. маја посетити Грачаницу где ће одиграти пријатељску утакмицу у спортском центру „Драган Џајић“ са истоименим клубом. Карте за ову утакмицу већ се налазе у продаји, а сав приход намењен је педијатрији, односно породилишту болнице у Грачаници у којима се рађа много деце, а услови су веома лоши.

Звезда ће гостовање јужној српској покрајини искористити за почетак прославе недавно освојене титуле. Наиме, прва права прослава биће организована управо у Грачаници, потом се „славље“ сели у Нови Сад, а врхунац Звездиног славља заказан је за последње првенствено коло када ће Црвена звезда на свом стадиону дочекати Вождовац.

Ово ће бити четврто узастопно гостовање Црвене звезде јужној српској покрајини. Сваког пролећа, почевши од 2015. године, наш клуб је обрадовао своје навијаче на Косову и Метохији и приликом сваке посете нашој делегацији је приређен феноменалан дочек. Нема дилеме да ће тако бити и овога пута.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

дуо мај 2, 2018 at 10:44

одлично,али требао би да гостује најбољи тим звезде

Reply
Dragan Giljen мај 2, 2018 at 07:03

SVAKA ČAST! KREĆEMO OD KOLIJEVKE.SREĆNO U GRAČANICI! NAPRED ZVEZDA, SAMO NAPRED! VELIKI POZDRAV ZA SVE SRBE NA KOSOVU!!!

Reply

Leave a Comment