Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалКуп СрбијеНајновијеФудбал

Звезда убедљиво и рутински до полуфинала Купа Србије за жене

Звезда убедљиво до полуфинала Купа за жене

ЖФК Црвена звезда савладао је Пожаревац у четвртфиналу Купа Србије веома убедљиво – 8:0, и без проблема се пласирао у полуфинале.

Звездине девојке су имале велики број прилика за гол, и у то у самим уводним минутима. Пожаревљанке су успеле да одоле до 12.минута, када је Звезда дошла у предност.

Након дуплог паса по левој страни тандема Крстић-Стојановић, Крстићева је упослила Мирелу Тенков, која је школску акцију претворила у вођство. До краја полувремена видели смо још један гол, а стрелац је била управо Анђела Крстић, из слободног ударца.

Наставила је Црвена звезда да ређа прилике, неке од њих је било теже промашити. Као да се чекао још један гол у наставку да ривал потпише капитулацију. Звездин трећи гол је био иницијална каписла за експлозију која је уследила.

До 67.минута је било 2:0, а затим су црвено-беле постигле шест голова за 23 минута. Крстићева је након соло продора повисила на 3:0, а редом су погађале Живковић, Тенков, Ђорђевић, Савановић и Стојановић за коначних 8:0.

Спартак, Војводина и Слога су преостали учесници полуфинала Купа Србије.

У недељу у 17:00, Црвена звезда у оквиру 2.кола Суперлиге гостује екипи Војводине.

ЖФК Црвена звезда: Обрадовић, Марковић, Смиљковић, Миладиновић (Вуликић), Крстић, Малешевић (Васовић), Савановић, Манчић (Живковић), Стојановић, Т.Ђорђевић, Тенков.

Повезане вести

1 comment

Goranko Ilić апр 28, 2018 at 05:24

Čestitam crveno – belim ljepoticama! Napred do trofeja!

Reply

Leave a Comment