Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић – Најважније да екипа побеђује

Звездин шпиц Александар Пешић наставио је да поправља своју статистику. Најбољи стрелац Суперлиге на мечу против Радичког у Нишу уписао је нови гол и асистенцију. Прво је у 57. минуту био сигуран са беле тачке, а само три минута касније одлично је упослио Бена који је затресао противничку мрежу.

– Сваки играч пре пенала размишља о том моменту како ће шутнути, шта треба да уради. Тако је било и јуче са мном, али заиста имам сигурност која је настала као последица добрих партија моје екипе. Пођеднако ме радује и то што сам уписао нову асистенцију. Могу да кажем да је била лепа, Бен се одлично снашао са лоптом коју сам му послао. Могло је ту да буде и још асистенција, али најважније је да смо победили и освојили нова три бода. Најважније је да побеђујемо, већ сам много пута рекао да не јурим никакве бројке и рекорде. Играм за екипу, а такве стваре долазе саме по себи, како ми је записано, тако ће бити – рекао је Пешић.

Звездин шпиц, иначе рођени Нишлија, одлично се сналази на терену Радничког. На претходном гостовању београдских црвено-белих у Нишу уписао је хет-трик.

– Нема неког посебног рецепта нити инспрације, тако се погодило. Надам се да ћу наставити са добрим играма, не само у Нишу, већ свуда. Пријало ми је што сам на јучерашњој утакмици имао подршку са трибине породице, као и најближих пријатеља.

Пешић се осврнуо и на учинак своје екипе у победи од 3:1 против Радничког

– Поставили смо себи циљ да што пре математички обезбедимо титулу и зато нам је свака победа у плај-офу изузетно важна. Јуче смо у Нишу одиграли заиста добру уткмицу. Као што је и тренер Милојевић рекао, имали смо сјајне периоде игре, па онда буде затишје на терену пред нови налет. Могли смо и убедљивије да победимо, пропустили смо неке шансе, али у другом полувремену смо направили разлику од два гола и сигурно привели утакмицу крају.

Наредни меч фудбалере Црвене звезде очекује већ за три дана када ће на свом терену дочекати екипу Чукаричког.

– Доста утакмица је за нама, можда управо због умора долази до неких мањих осцилација у игри. Чукарички је заиста одлична екипа, показали су то у току првенству. Имају сјајног тренера Ненада Лалатовића који је доста донео екипи, они су сада много агресивнији. Биће то сигурно једна занимљива утакмица, а надам се да ћемо из ње ми изаћи као победници – поручио је Пешић.

Повезане вести

1 comment

окнарб апр 22, 2018 at 16:08

ОСТАНИИИИ БАР ЈОШ ГОДИНУ,АЛИ У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ТРЕБА ДОВЕСТИ ЈОШ ЈЕДНОГ НАПАДАЧА .ПЕШИЋУ НАГОВОРИ ДУГАЛИЋА ДА НАС ПОЈАЧА .АКО НИКО НЕ ОДЕ ИЗ ОДБРАНЕ САМО ЊЕГА ДОВЕСТИ

Reply

Leave a Comment