Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радоњић – Најдражи гол у каријери!

Када би могао да бира, сваки фудбалер би одабрао баш вечити дерби да се упише у стрелце и донесе радост својој екипи и навијачима. Баш то се на 157. међусобном окршају Црвене звезде и Партизана догодило Немањи Радоњићу.

Гол који је Радоњић постигао начео је Партизан и отворио врата Звездиној победи.

— С обзиром на то да у лиги нисам постигао још ниједан гол, драго ми је да сам то учинио баш данас на дербију. Ако мене питате, не морам више ниједан да дам. Ово ми је убедљиво најдражи у каријери. Били су јако важни и голови у Европи, али дерби је дерби — нема никакву дилему Радоњић.

Шут у 18. минуту изведен је готово савршено. Радоњић наглашава да је у последње време са помоћним тренером Косановићем радио на завршници.

— Ако ми верујете, питајте Косановића, последњи шут на загревању сам упутио на идентичан начин и дао сам исти гол. Видео сам да има простора између два играча и само сам гађао. Ушла је. После тога нисам знао где ћу, прво сам потрчао ка истоку али сам видео да тамо нема много публике, па сам продужио ка северу. Прелеп осећај!

По његовом мишљењу, Звезда је била бољи ривал данас и заслужено је славила.

— Мислим да смо током целе утакмице били бољи. Драго ми је да сам на почетку отворио тим голом. Мислим да смо могли да постигнемо и више голова. Била је добра утакмица и надам се да ћемо наставити овако. Ништа није готово, имамо још шест утакмица до краја — јасан је Радоњић.

Повезане вести

1 comment

Gogi апр 15, 2018 at 19:09

Bravo Radonja kralju samo nastavi da cepas 🙂

Reply

Leave a Comment