Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бен – Као тим можемо све

Звездин новајлија Бен у данашњој победи над Земуном од 3:1 постигао је два поготка и тако дошао до четири гола у црвено-белом дресу.

За први погодак било му је потребно само четири минута на терену. Фантастичним шутотм са око 20 метара матирао је голмана домаћина.

– Нисам видео лопту у голу када сам је шутнуо, али ми је драго што сам показао да могу да постигнем погодак из слободног ударца. После дуго времена сам постигао овакав гол и моје самопоуздање је сада још веће. На сваком тренингу вежбам слободњаке, ако не вежбате никада нећете достићи највиши ниво. Надам се да ћу поновити овакав погодак ускоро – рекао је Бен и додао:

– Другом голу који сам постигао претходила је сјајна акција целе екипе. Почела је од Радоњића, ишла преко Пешића и Луке Илића који ми је упутио одличну асистенцију. Цео тим је данас изгледао одлично на терену и мислим да сви треба да будемо задовољни приказаним.

Поред два поготка Бен је уписао и асистенцију код Пешићевог гола.

– Може се рећи да је данас био мој дан. Јако сам срећан и због асистенције, као и због чињенице да је Пешић постигао изузетно леп гол. Он је већ забележио завидан број голова и верујем да ће тако наставити.

Следећег викенда почиње плеј-оф, а фудбалери Црвене звезде ће у првом мечу дочекати екипу Партизана на свом терену.

– Фантастично се осећам после утакмице са Земуном, било је врло битно да одиграмо добро и у одличном расположењу уђемо у припрему за дерби. Надам се да ћемо наставити са овако добрим играма. Уколико желимо да победимо у вечитом дербију морамо да играмо као тим. Показали смо да то можемо, наставићемо да се спремамо и да верујемо у себе – поручио је Бен.

Повезане вести

Leave a Comment