Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – На време смо дали голове

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољнији првим полувременом утакмице против Земуна.

— Ушли смо добро у утакмицу, решили све у првом полувремену. pрибојавали смо се меча мало, Земун је трећа екипа овог пролећа и играју фантастично овог пролећа. То говори да добро раде и због тога су правили сјајне резултате. Велика заслуга је и на тренеру Милановићу. Напоменуо сам мојим играчима и пре утакмице да морамо да будемо стрпљиви и агресивни, али имали смо среће и на време смо дали голове. Не свиђа ми се друго полувреме, могли смо много боље, али то је наш менталитет, постанемо задовољни самим собом и онда успоримо. Оставићу то за свлачионицу. Честитао бих играчима обе екипе — рекао је Милојевић.

Црвена звезда ће са шест бодова предности започети такмичење уплеј-офу.

— Завршили смо први део првенства, окрећемо се плеј-офу, и одморићемо се. Сада је испред нас највећи хришћански празник, желим вам да га проведете у миру, здрављу, толеранцији. Од понедељка ћемо се спремати за дерби. Немам неки посебан коментар на распоред. Разлика између осмог и трећег је врло мала. Битно је да смо први, има да се игра, 21 бод је у оптицају и нема калкулисања. Све ће то бити добре и квалитетне утакмице.

Родић је напустио игру на паузи, али према речима Звездиног тренера, са њим је све у реду.

— Родић је у реду, нема никакав здравствени проблем. Превентивно је изашао, има мали проблем са примицачем. Радујем се унапред повратку Доналда и Савића, сваким даном повећавају ниво физичке припреме, али моја филозофија је да не ризикујемо са играчима јер је здравље најбитније — рекао је Милојевић.

 

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan апр 6, 2018 at 08:38

Bravo Miloje, idemo do titule zajedno. Svi na Marakanu.

Reply

Leave a Comment