Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бен сломио Земун и најавио плеј-оф и дерби

У последњем колу лигашког дела Супер лиге, Црвена звезда je на Маракани савладала Земун резултатом 3:1. На овај начин наш тим је задржао 12 бодова предности у односу на првог пратиоца, што ће у плеј-офу бити редуковано на шест. Први дуел од последњих седам овосезонских одиграће се 14. априла на Маракани, где би Звезда победом могла да створи пресудну разлику у односу на Партизан.

30.коло, Супер лиге

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЗЕМУН 3:1 (3:0)

Стадион: „Рајко Митић„.
Гледалаца: 9 500
Судија: Зоран Широки
Стрелци: Бен у 4. и 18. и Пешић у 12. минуту за Звезду, а Вукадиновић у 51. за Земун

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Ле Талек, Бабић, Родић, Рачић, Крстичић, Л.Илић, Радоњић, Бен, Пешић. Тренер: Владан Милојевић

ЗЕМУН: М.Милошевић, Луковић, Цветковић, Вуковић, Петковић, Вукадиновић, Кисо, Бељић, Симић, Ласицкас, Ђенић. Тренер: Милан Милановић

Најбољу утакмицу од доласка у клуб одиграо је Бен, који је постигао два поготка и учествовао у акцији у којој је Радоњић проиграо Пешића за други гол. Њему је асистирао млади Илић.

Звезда је била много боља у првих 45 минута и постигла три гола, а гости нису упутили шут ка Борјану. Бен је донео вођство лепим поготком из слободног ударца, Пешић дуплирао предност резантним и приземним ударцем, на пас Радоњића, да би Бен рутински крунисао лепу акцију екипе и пас Илића лаком реалзацијом за 3:0.

Као да је то задовољило Милојевићев тим, који је спустио темпо игре и дозволио Земунцима да смање на 3:1, након лепе акције Ђенића и Вукадиновића. До краја није било узбуђења, иако је наш тим нападао.

У финишу је у игру ушао и некадашњи капитен Звезде и љубимац Маракане, Павле Нинков, који је дочекан аплаузима. За госте су наступиши бројни бивши играчи или чланови омладинске школе Звезде: Бељић, Петковић, Луковић, Симић…

Повезане вести

4 comments

Red White Red апр 9, 2018 at 01:03

Бен Бен Бен!!!

Reply
Србин са Космета апр 5, 2018 at 21:25

Браво момци!
Близу смо титуле…
Озбиљно у наставку и кад се титула освоји теоретски,више шансе нашој деци!

Reply
Kalderon апр 5, 2018 at 20:06

Idemo Zvezdo gazi, gazi sve.

Reply
Gogi апр 5, 2018 at 19:12

Bravo momci veliki posao sa ove 2 pobede posle pauze je odradjen sve smo blizi cilju…Zvezdi 16/f LE,titula Sampiona i kv. za LS na leto,Pesicu titula prvog strelca lige i jos da pobedimo u derbiju i da omladinci osvoje titulu i zaigraju i oni u kv. za LS,kadeti da sacuvaju prvo mesto,pioniri uz 2 zaostale utakmice takodje mogu do vrha tabele,seniorke ce biti vicesampionke i mozda do finala u kupu doguraju i divota od sezone,samo gazi bre!

Reply

Leave a Comment