Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд у пуном тренингу

Лепа вест за све звездаше – на преподневни тренинг са екипом истрчао је и наш везиста Мичел Доналд и тиме се  вратио раду са екипом.

 

– Једва сам дочекао овај тренутак, три недеље је прошло у чекању да се поново вратим тренинзима. Сви смо се уверили да немам никаквих здравствених проблема и да могу да се вратим раду са сто посто својих могућности. Осећам се одлично, јако ми је пријао данашњи тренинг. Сада морам што пре да се вратим у првобитну форму како бих се у потпуности ставио на располагање шефу стручног штаба. Већ сам почео са напорним радом и спреман сам на потпуно предан рад како бих што пре поново заиграо – рекао је Доналд.

Звездин везиста истакао је да ће његова екипа урадити све како би и у плеј-офу бележили одличне резултате.

– Осам важних утакмица је пред нама, осам препрека до шампионске титуле. Морамо да им приступамо максимално озбиљно као што смо то радили и до сада. Дерби је утакмица о којој се највише прича наравно, али не смемо да заборавимо да пре ње дочекујемо неугодног противника, екипу Земуна. Сви морамо да се фокусирамо на њу и да идемо корак по корак, како бисмо се крајем маја радовали новој шампионској титули са нашим навијачима – поручио је Доналд.

 

Повезане вести

Leave a Comment