Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабић – Првенац за наше навијаче

Осим изузетне ефикасности у нападу утакмицу против Младости у Лучанима обелезио је првенац у црвено-белом дресу Срђана Бабића. Звездин млади штопер одлично се снашао у скоку после корнера који је извео Славољуб Срнић. 

– Надам се да је ово само први у низу голова. Морам да се захвалим још једном Срнићу на одличној асистенцији. Нас двојица смо јако добри пријатељи, цимери смо од када сам дошао у Црвени звезду и овај првенац ми је још дражи јер се и Срна уписао у листу стрелаца – рекао је Бабић и додао :

– Када сам упутио лопту ка голу нисам је видео у мрежи, све се брзо одиграло и испоставило се да сам успео да преварим голмана Крзнарића. Првенац бих посветио нашим навијачима који нам пружају заиста невероватну подршку. Дајемо све од себе да им се захвалимо освајањем шампионске титуле на крају сезоне.

Наредни меч изабраници Владана Милојевића играју за четири дана против екипе Земуна.

– Освојили смо важна три бода у Лучанима, у мечу у самом финишу регуларног дела првенства. Додатно подижемо самопоуздање добром и ефикасном игром што је врло важно у овом тренутку. Већ сада сви размишљамо о пођеднако битној утакмици са Земуном која нас очекује. Уколико будемо играли као и у Лучанима, са толико енергије усоех нам је загарантован. Морамо да наставимо са ефикасном игром – закључио је Бабић.

Повезане вести

Leave a Comment