Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Пешић – Битне су победе

Нова три бода и чак пет голова у мрежи домаћина виђено је у данашњој победи Црвене звезде над екипом Младости у Лучанима. Два гола и асистенција дело су Звездиног шпица Александра Пешића.

– Најважније је да смо данас остварили нову победу и освојили важне бодове пред последњу утакмицу у регуларном делу првенства. На време смо поготком отворили меч, уследило је доста узбуђења, али мислим да је овај исход најреалнији. Задовољни смо оним што смо постигли. Младост увек игра отворено и нападачки, били смо спремни на то јер заиста су екипа која негује јако леп стил фудбала. Тренер Миловановић је познат по томе да његове екипе играју нападачки и зато смо могли да претпоставимо какву ће тактику применити. Верујем да су навијачи уживали у утакмици – рекао је Пешић.

Пешић после данашње утакмице има скор од 25 постигнутих голова у свим такмичењима.

– Наравно да голови и асистенције значе за самопоуздање и да свако воли да постигне погодак, али и раније сам говорио да нисам оптерећен бројкама. До сада сам забележио добар учинак и све преко тога је још један разлог да будем захвалан. Већ неколико пута до сада се десило да будем прецизан са беле тачке када мене противнички играч обори у казненом простору и срећан сам што сам се данас добро снашао. У финишу меча сам добро искористио лопту коју је одлично послао Милијаш и поставио коначан резултат.

Сусрет са екипом Земуна последњи је меч уочи поделе бодова и плеј-офа у Суперлиги.

– Битно нам је да потпуно спремни и са добрим резултатима иза себе дочекамо плеј-оф. Сада нас очекује сусрет са екипом Земуна, да остваримо још једну победу и да са истом разликом уђемо у плеј-оф – поручио је Пешић.

Повезане вести

1 comment

Gogi апр 2, 2018 at 07:17

Bravo Pesinjo 25 golova u sezoni nije mala stv ar samo nastavi i u zadnjih 8 kola…

Reply

Leave a Comment