Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Важно је да одржавамо предност

Шеф стручног штаба Владан Милојевић после утакмице са Младошћу изјавио је да је било задовољство играти у Лучанима данас.

Звездин стратег је био пун похвалним речи за домаћина.

— Желео бих да честитам домаћину на фер и коректној игри у лепом амбијенту. Терен је био добро припремљен, и с обзиром на то да смо последње утакмице играли на лошим теренима, похвале са те стране. Драго ми је да и овде у Србији видим терен са вештачком травом, много добрих ствари је урађено у Лучанима. Желим им да остваре све оно што су зацртали ове сезоне — рекао је Милојевић, и наставио:

— Мислим да је резултат превисок и да не осликава право стање на терену. Имали смо два гола разлике и желели смо да одржимо ту предност, међутим имали смо и неких добрих, и неких лоших елемената у нашој игри. Морамо додатно да радимо на тренинзима на томе, и поред тога што смо били ослабљени данас. Било је лепо данас играти у овом амбијенту, честитам свим актерима утакмице и окрећемо се наредном противнику.

Наредну утакмицу Звезда ће одиграти већ у четвртак.

— Имамо још једну утакмицу до плеј-офа, важно је да одржимо тих 12 бодова који и нису 12 бодова. Не треба да размишљамо о половљењу бодова, треба да се фокусирамо на то шта ми радимо. Очекујем да се играчи опораве, данас је било проблематично саставити и 18 играча за протокол. Очекује нас седам тешких утакмица у плеј-офу, систем је такав и ми ту ништа не можемо — закључио је Милојевић.

Повезане вести

1 comment

Gogi апр 2, 2018 at 17:53

Bravo Miloje samo strpljivo do kraja korak po korak do titule a onda nek puknu dusmani…I jos nevezano za temu na Sportskom Zurnalu u vestima o vaterpolu tekst da je VK Partizan na na listi od 5 najboljih klubova na svetu u svim sportovima hahaha…Najbolji znaci biti i najttrofejniji jer se to kao prvo broji a ima vise od dvocifrenog broja klubova u svetu koji imaju vise trofeja od njih…A tek u komentarima koje nebuloze nekog lika sto je zbrisao sa Sportske Centrale a sada komentarise tamo pod nickom Revolt mada ga ima i na Sportske net pod na desetine razlicitih imena i popio je ko zna koliko banova haha…Ima i jos nekih grobljanaca sa smehotresnim komentarima da covek ne poveruje koliko su jadni i sta sve izmisljaju…Uvek ista spinovanja da su najtrofejnije SD na svetu,teorije zavere protiv njih,da im gasimo SD itd…A u zvanicne trofeje u vaterpolu broje zimska prvenstva,Tom Hord Kupove prijateljske turnire u Australiji itd. Cak tvrde da su bili prvaci Sveta 7 puta jer kao po pravilu ako su prvaci Evrope direktno su i prvaci veta hahaha…Zvezda ima 3 Svetske titule pa oni odmah izmislili 7,kao i to spinovanje da su trofejnije SD,kako god Zvezda osvoji neki trofej oni dodaju 10ak novih haha…Pa onda npr. tvrde da je njihov VK nas najtrofejniji klub a nas muski AK ima 80 ekipnih i nekoliko stotina pojedinacnih trofeja i trofejniji je od njihovog VK…Pa price kada se saberu svi trofeji da je vaterpolo najtrofejniji sport a kosarka i odbojka su ustvari trofejniji itd. Strasno kako lopatari spinuju i lazu…

Reply

Leave a Comment