Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш угостио добитнике стана

Посебно лепо дружење претходило је данашњем тренингу фудбалера Црвене звезде. Капитен Ненад Милијаш угостио је породицу Поулић из Старог Старчева, којима је управо он пре шест дана донео главну награду у игри „Узми рачун и победи 2018” – стан у Београду.

 

Милијаш је, од укупно 5 754 681 коверте колико је пристигло, у четвртом колу наградне игре извукао баш Јанкову и тако му донео стан на Новом Београду. Посебна драж у свему јесте то што је Јанко навијач Црвене звезде, као и његова тројица унука који радо посећују утакмице наших фудбалера. Зато су посебно уживали у данашњем дружењу са нашим капитеном. Милијашу је било изузетно драго што је упознао породицу за коју је баш он био срећне руке и што је стан отишао њима. Такође, он је рекао да ће врло радо бити први гост у новом стану Поулића.

– Нисмо веровали да овако нешто може нама да се деси. Срећу када смо чули да је Милијаш извукао баш нашу коверту и даље не могу речима да опишем. Заиста је живот непредвидив. Сигурни смо да ћемо са децом и унуцима уживати у новом стану, а свакако ће дрес Ненада Милијаша, као и поклони које смо овом приликом добили од Црвене звезде заузети посебно место у њему – рекао је срећни добитник Јанко Поулић.

Он је са својом супругом Маром, сином Драганом и унуком Немањом обишао и музеј Црвене звезде где су имали прилику да виде највредније трофеје Црвене звезде, да чују занимљиве детаље из богате историје клуба, као и да направе фотографије које ће им заувек остати лепа успомена.

 

Повезане вести

1 comment

Rade мар 30, 2018 at 21:23

Ovo su mu školski

Reply

Leave a Comment