Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милић – Да крунишемо квалитетан рад

Радно је било и овог јутра на Маракани, изабраници Владана Милојевића одрадили су једноипочасовни тренинг и наставили са припремом за предстојеће мечеве у Суперлиги Србије. Звездин крилни нападач Немања Милић истиче да верује да ће квалитетан и предан рад дати добре резултате на крају шампионата.

– После доста везаних утакмица и у пролећном делу сезоне дошло је време за краћи одмор. Пријало нам је да имамо неколико слободних дана, да разбистримо главе пре него што смо наставили са врло озбиљним тренинзима. Сада радимо како бисмо исправили неке ситне грешке које које су биле присутне у нашој игри и зато су нам заиста одлично дошле ове две недеље. Верујем да ћемо исправити све недостатке и да ћемо са још две победе ући у плеј-оф. Очекујем да наставимо да побеђујемо и да што је пре могуће обезбедимо прво место. Не желимо да чекамо сам крај првенства, већ да последњих неколико утакмица играмо мало опуштеније и за своју душу – рекао је Милић.

Наше фудбалере у недељу од 17 часова очекује првенствени дуел против Младости у Лучанима.

– Никог није лако победити, свака утакмица је незгодна и тешка на свој начин. Зато у сваки сусртет улазимо максимално концентрисано и озбиљно. Морамо да тријумфујемо против кога год и где год да играмо. На исти начин сви размишљамо, немамо другу опцију осим да побеђујемо јер се другачији резултат не опрашта. Сви воле да играју против Звезде, желе да се докажу и да виде у крајњој линији где су, да тестирају себе да  ли могу да се носе Црвеном звездом. Све екипе су изузетно мотивисане и самим тим долазе и грубљи и агресивнији стартови на утакмицама, али све је то нормално, већ смо се навикли и имамо одговор на сваку ситуацију.

Звездин крилни нападач у претходном периоду имао је доста проблема са повредама.

– Хвала Богу, коначно, после много повреда које су ме задесиле могу да кажем да сам здрав и спреман. Надам се да ћу крај првенства дочекати исто тако и да ће ме у будућности повреде заобилазити. Најбитније је да ми играмо добро, ко год да се налази на терену. У нашој екипи заиста сви играчи добијају шансу, то је јако добра ствар што сви имамо утакмице у ногама. На тај начин сви стижу и да се одморе и добро припреме – поручио је Милић.

 

Повезане вести

Leave a Comment