Moja Crvena Zvezda
?>
Важно Најновије Фудбал

Дођи на камп, постани Звездина звезда!

Пријаве за Звездине летње кампове за 2018. годину и званично су отворене.

У сарадњи са компанијом Зептер ФК Црвена звезда по први пут организује камп у Врњачкој бањи у две смене (24. јун — 01. јул и 01. јул — 08. јул 2018.)

По трећи пут, у сарадњи са Tермама Чатеж, Звезда организује камп и у овом светски познатом туристичком месту. Камп ће се одржати у периоду 22. јул — 28. јул .2018. године.

Такође, десети јубиларни пут, у сарадњи са Унис турсом из Бањалуке биће организован и камп на Јахорини, у периоду од 15. јула до 22. јула 2018. године.

Молимо све заинтересоване родитеље који желе да свом детету омогуће да тренира под надзором стручњака из Звездине омладинске школе, да што пре попуне званичне пријаве јер је број места у камповима ограничен. У првој пријави пријавило се већ 30 играча из чак осам земаља (Србија, Италија, Швајцарска, Русија, Македонија, Црна Гора, Немачка и Румунија).

Подсећамо, они најталентованији добиће прилику да кроз додатна тестирања постану чланови Омладинске школе ФК Црвена звезда! Многе Звездине легенде су свој пут започели управо у Звездиној фудбалској школи.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x