Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Саопштење ККЖ Црвена звезда и извињење ЖКК Рума

Кошаркашки клуб женски Црвена звезда упућује извињење Кошаркашком савезу Војводине и Женском кошаркашком клубу Рума, као и целокупној кошаркашкој јавности због недоласка другог тима Црвене звезде на утакмицу заказану за суботу, 17. 03. 2018. године.

Услед неспоразума и одређених организационих пропуста дошло је до грешке, коју клуб реномеа какав има Црвена звезда не сме да дозволи. Молимо вас да у обзир узмете и чињеницу да су све мисли клуба биле усмерене на наступ нашег првог тима у националном Купу „Милана Циге Васојевића“, који је током викенда одигран у Бањи Ковиљачи, као и да је цела администрација клуба била максимално усмерена на завршни турнир.

Промене у функционисању Кошаркашког савеза Војводине и објави података на њиховим средствима информисања нису правовремено испраћене, те је услед тога и настао већ поменути неспоразум. ККЖ Црвена звезда апсолутно преузима свој део одговорности за настали неспоразум и клуб ће дати све до себе да се таква ситуација више не понови.

Позивамо Женски кошаркашки клуб Рума да се одазове позиву на, макар пријатељски, сусрет између наших клубова јер публика и кошарка то заслужују.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment