Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Аџић: Награда за добар рад

Лука Аџић

Фудбалери Црвене звезде забележили су победу у првенственом дуелу са Мачвом у Шапцу од 2:0. Фантастичан први гол на мечу постигао је Лука Аџић из слободног ударца у 65. минуту.

Често изводим, а и вежбам слободњаке, радим, тренирам и имао сам добар осећај данас када сам узео лопту у руке. И пре меча сам веровао да ћу постићи погодак. Захвалио бих се саиграчима на подршци на терену, као и навијачима који су још једном показали да су заиста најбољи и који су данас били наш 12. играч – рекао је Аџић и додао:

Својом данашњом игром сам изузетно задовољан, Бог ме је наградио за добар рад у претходном периоду. И на зимским припремама сам изузетно фокусирано и напорно радио и мислим да то сада долази на наплату. Драго ми је што сам данас показао да Црвена звезда може озбиљно да рачуна на мене.

Победом у Шапцу фудбалери Црвене звезде дошли су до 73 бода на табели.

Изузетно тешка утакмица и веома важна победа која ће нам значити у наставку првенства. После првог гола нам је свима било лакше на терену, а након што је и Бен матирао голмана Мачве више се питање победника није постављало. Изузетно ми је драго што је Бен дао гол, имао је повреду и није могао све време да ради са екипом тако да је ово лепа награда за његов труд.

Наредног викенда због репрезентативне паузе неће се играти на теренима Суперлиге Србије.

Сада ћемо растерећени отићи на репрезентативну паузу и имаћемо времена да се још боље припремимо за наредне изазове. Очекује нас плеј-оф, веома битне утакмице су пред нама. Лично нећу имати много времена за одмор, већ сутра се прикључујем младој репрезентацији. Спремамо се за мечеве са Италијом и Гибралтаром тако да у одличном расположењу идем у нове победе – поручио је Аџић.

Повезане вести

Leave a Comment