Први овогодишњи састанак повереника ФК Црвена звезда одржан је у недељу, 11.03.2018. године, у просторијама Медија центра. Присуствовао је велики број повереника из Србије и Републике Српске, као и нови људи који воде овај Сектор у клубу Андрија Рафаиловић и Горан Вранеш.

Сваки повереник је изнео своје виђење активности, нових идеја, захтева али и проблема са којима се суочавају на терену. Договорени су правци развоја чланства, као и да се рад на ширењу црвено-беле породице додатно активира и кроз културно-спортске манифестације широм Србије и региона. Нови начини комуникације преко друштвених мрежа, првенствено за млађе генерације, као и друге погодности кроз разне попусте и бенефите преко чланске карте, имају за циљ омасовљавање чланства и ширење здравог начина живота у свим узрастима.

Прочитајте још  Звезда елиминисана у четвртфиналу Купа Србије

Сектор за чланство има максималну подршку челних људи нашег клуба. Формирање новог Сектора за чланство крајем прошле године прати и израда новог Правилника о повереницима, са јасно дефинисаним смерницама у раду утемељеним у Статуту клуба , као и осталим званичним клупским актима. За правно усклађивање свих докумената задужење је преузела координатор повереника Лела Ресимић.

Прочитајте још  Одлична увертира пред Брешу

Повереници ФК Црвена звезда су на састанку јединствено подржали председника Скупштине Светозара Мијаиловића и све предлоге Управног одбора ФК Црвена звезда у циљу суспендовања одлука ФСС, које су супротне Уставу Републике Србије и  међународно прихваћеном праву на јавну реч и критику.

Након састанка сви повереници су присуствовали свечаном отварању терена Омладинске школе и на лицу места се уверили у убрзани развој клупске инфраструктуре где су уз велика улагања тренажни услови доведени на ниво озбиљних европских екипа, где нам је и место.

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о