Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Доналд: Добро сам

Мичел Доналд

Заменик капитена Црвене звезде, Мичел Доналд забринуо је све навијаче и целокупну јавност када је пристигла вест око његовог здравственог стања овог јутра.

Добро сам, ништа страшно се није догодило. У болници сам на испитивањима, све је у реду и ускоро ћу отићи кући. Нећу моћи да тренирам неко време, али бићу ту за прославу титуле“, рекао је Доналд за Мондо.

Доналд је примљен на кардиолошка испитивања и прегледе у Клинички центар Србије након што му је позлило, а што је потврдио и клуб, уз додатак да су „испитивања била превентивна„.

У среду, у победи над Војводином у Новом Саду, Мичел Доналд је постигао водећи гол и одиграо 104. утакмицу у дресу Црвене звезде и тако се изједначио по броју утакмица када су у питању странци са Бразилцем Кадуом. Очекивало се да против Напретка у недељу постане играч странац са највише наступа за клуб, али није био у протоколу.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић је на конференцији за медије пред меч четвртфинала Купа Србије у Шапцу против Мачве (среда, 15:30), рекао да је здравље играча најбитније.

За Доналда сте добили званично саопштење. Понављам, нећемо ризиковати, битно ми је да су сви добри и здрави, тада сам најсрећнији“.

Први странац капитен у историји Црвене звезде је и на свом инстаграм профилу објавио слику и поручио да је све у реду, а данас је поделио и снимак са прегледа у Клиничком центру Србије.

FOTO: Mitchell Donald instagram

Желимо Мичу што бржи опоравак и да што је пре могуће заузме своје место на центру и средини терена.

Повезане вести

1 comment

KOVJE мар 13, 2018 at 16:52

drzi se kapitenu

Reply

Leave a Comment