Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Цибона за крај лигашког дела АБА лиге

Кошаркаши Црвене звезде мтс ставиће тачку на успешан регуларни део регионалног такмичења утакмицом са Цибоном у понедељак од 18 часова у дворани ’’Александар Николић’’.

Кошаркаши Црвене звезде мтс затварају такмичење у лигашком делу АБА лиге на домаћем терену. Од раније је познато да ће црвено-бели у плејоф регионалног такмичења ући као првопласирани тим, али изабраници Душана Алимпијевића имају јасну намеру да пред домаћом публиком остваре још једну победу.

Пред меч последњег кола против Цибоне у дворани ’’Александар Николић’’, црвено-бели заузимају прво место на табели АБА лиге са 18 победа и само три пораза. Свој 19. тријумф тражиће против Загрепчана у понедељак од 18 часова. Пред утакмицу са Цибоном говорио је тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић:

Без обзира што утакмица са Цибоном нема резултатски значај и што смо већ обезбедили прво место пред плејоф, ово је последња утакмица у регуларном делу сезоне и потребан нам је добар меч. Желимо да покажемо напредак и реакцију након последње утакмице у Евролиги. Немања Дангубић неће играти, он се у потпуни тренажни процес враћа од уторка – истакао је Алимпијевић.

Из сличне перспективе причао је и Огњен Добрић:

Утакмица са Цибоном нема такмичарски значај али нам је изузетно важно да одиграмо како треба и да завршимо регуларни део сезоне на прави начин јер смо водили велику борбу за прво место и предност домаћег терена у плејофу АБА лиге. Такође, очекујем да као тим покажемо реакцију након утакмице у Барселони и уједино добром утакмицом направимо најаву за утакмицу са Валенсијом и почетак плејофа са Морнаром – закључио је бек црвено-белих Огњен Добрић.

Карте за утакмицу 20. кола АБА лиге Црвена звезда мтс – Задар могу се пронаћи по стандардним ценама за утакмице АБА лиге у свим пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић“.

Повезане вести

Leave a Comment