Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Важан бод омладинаца против Бродарца

Овог викенда настављене су лиге за млађе категорије, а наши омладинци и кадети играли су дерби утакмице са одговарајућим селекцијама Бродарца.

Омладинци Црвене звезде успели су да изборе реми, након што је Бродарац водио од 18. минута утакмице. Ослабљени неиграњем чак седморице стандардних фудбалера који ће овог пролећа играти у Графичару, изабраници Милана Лешњака успели су да надокнаде гол заостатка и освоје велики бод којим задржавају прво место на табели.

— Успели смо са овим младим и потпуно реновираним тимом да у већем делу утакмице доминирамо на терену. Наравно да се осетила разлика и недостатак због играча који су отишли, али ја се надам ће тако и ови момци који су данас стартовали бити кроз пар месеци ближи првом тиму и играти сениорски фудбал — први су утисци нашег тренера Милана Лешњака.

Приоритет Омладинске школе је што већи број фудбалера који ће заиграти на Маракани, али у спорту се никада не занемарује такмичарски значај сваке утакмице:

— Рекао сам да се нећемо предавати и да ћемо увек дати свој максимум. Наш максимум је толики колики сте данас видели, али наравно треба издржати у континуитету на оваквом нивоу. Бродарац је актуелни шампион, имају искуство из тих утакмица у Лиги шампиона и ја сам задовољан како је то изгледало против њих. Има ту још ствари на којима треба да радимо и на које треба да се скрене пажња играчима, али у суштини морам бити задовољан — закључује Лешњак.

Омладинци: Бродарац — Црвена звезда 1:1 (1:0)

Стадион: „Бомбоњера“
Гледалаца: 500
Судија: Јован Шегрт
Стрелци: Јоковић у 18′ за Бродарац, Савић у 77′ за Црвену звезду.
Жути картони: Пањак (Бродарац), Босић (Црвена звезда).

Бродарац: Драгићевић, Митровић, Голубовић, Јоковић, Иванчевић, Пејић, Пањак (од 77′ Петровић), Јовановић (од 68′ Јовановић), Бабовић (од 39′ Кеча), Лукић, Кочић.

Црвена звезда: Гордић, Јанковић, Даничић, И. Илић, Ераковић, Јокић, Сантрач, Гаврић, Босић (од 90′ Костић), Савић (од82′ Богдановић), Шикањић (од 86′ Танко).

Кадети

Кадети Црвене звезде уписали су први пораз ове сезоне, након 17 победа из чак 17 утакмица. Нажалост, изабраници Николе Пуаче нису успели да изађу непоражени из дерби утакмице 18. кола. Преломни тренутак утакмице догодио се у 32. минуту када је десни бек Бродарца Милан Станић упутио лопту у казени простор Звезде, где је најбоље реаговао Марко Петровић, који је ударцем преко главе, популарним ’маказицама’ спровео лопту у горњи десни угао нашег голмана Луке Крстовића.

Кадети: Бродарац — Црвена звезда 1:0 (1:0)

Стадион: ’Бомбоњера’
Гледалаца: 400
Судија: Дејан Трифковић
Стрелац: Петровић у 32. минуту
Жути Картони: Илић, Марјановић и Петровић (Бродарац); Аџибаба, Великић (Црвена звезда)

Бродарац: Симић, Станић, Живић, Свилар, Шаренац, Илић (од 79’ Симић), Максимовић, Марјановић, Јовановић (од 92’ Бјелановић), Марковић (од 90’ Гајић), Петровић (од 85’ Томић)

Црвена звезда: Крстовић, Јанкулов, Стајић (од 60’ Милисављевић), Ајдиновић (од 80’ Ковач), Савић, Пуповић (од 72’ Миликић), Великић, Аџибаба, Купусовић, Јочић, Бурмаз (од 72’ Пулетић)

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE мар 11, 2018 at 15:49

gledao sam tekmu i video 3 zanimljiva igraca..Erakovic veliki potencijal na stoperu..10-ka Gavric jako dobar a nabolji pojedinac je levo krilo Bosic..mali je za srnica di maria..raduje me to

Reply
Hadži Dragan мар 11, 2018 at 22:28

Ja sam je gledao uživo.Mali Eraković genije od igrača,ali se buni na svaku odluku sudije,a to nije radio jesenas.Trenirao mali s prvim timom i odmah šizi,protestuje,krsti se.Treba ga spustiti na zemlju.

Reply

Leave a Comment