Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти 15 од 15

Ватерполисти Црвене звезде забележили су и 15. победу из исто толико мечева у А2 Регионалној лиги након тријумфа у Шапцу, 10:4 (1:3, 3:1, 4:0, 2:0).

Црвена звезда је у среду и математички обезбедила директан пласман у А1 Регионалну лигу, а у Шапцу је вечерас стигла и до 15. тријумфа.

Шапчани су боље отворили меч, прву четвртину решили у своју корист 3:1, али то је било то од њих на овом мечу. Звезда је истом мером одговорила у другој четвртини за егал на полувремену – 4:4.

Све је било решено у трећем периоду, црвено-бели су са четири гола преломили утакмицу, а у последњем кварталу су потврдили победу са два гола. Одличном одбраном неутралисали су ватерполисте Шапца, који нису успели да постигну гол у другом полувремену.

Најефикаснији су били Његован и Стојановић са по 2 гола.

У наредном колу Звезда је слободна, а у последњем колу гостује екипи Ваљева. Након последњег дуела у Ваљеву следи почетак Суперлиге Србије.

Шабац – Црвена звезда 4:10 (3:1, 1:3, 0:4, 0:2)

Шабац, „Градски базен“. Судије: Голијанин и Путниковић. Искључења: Шабац 6, Црвена звезда 11.

ШАБАЦ: Алексић, Богићевић, Марковић, Репановић 1, Будурин, Велкић 1, Цар 1, Шушиљашвили, Тркуља, Тенжера 1, Петровски, Цветковић, Поповић, Мески. Тренер: Мирсад Зајмовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић 1, Радовић, Бурсаћ 1, Шуберић 1, Илић, Његован 2, Тохољ, Николов 1, Танасковић 1, Стојановић 2, Асановић 1, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Дејан Савић

Повезане вести

Leave a Comment