Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометаши испустили победу у последњој секунди из седмерца

Рукометаши Црвене звезде пропустили су прилику да остваре битну победу у борби за плеј-оф, па су кажњени голом из седмерца у последњој секунди, за реми са Пожаревцем 23:23 (14:12).

Звезда још увек кубури са повредама, без капитена Дејана и Александра Бабића.

Након почетне игре гол за гол, црвено-бели су дошли до три гола предности, коју су одржавали до краја првог полувремена, када је Пожаревац успео да се примакне на гол минуса, а Зејак да погоди за 14:12, резултат који је писао на семафору након првог полувремена.

У наставку веома чврста игра, чврсте одбране, без пуно голова. Гости су стигли до изједначења у 45.минуту, Звезда успела да преко капитена Младена Шотића стигне до два гола предности у 57.минуту, 23:21. Пожаревац је постигао више од половине својих голова са 7 метара, а управо ударац са метара је донео и бод гостима. Драма је имала срећан крај по Пожаревац. Црвена звезда је имала седмерац на двадесет секунди до краја који Кљајић није искористио, али у последњој секунди Тодоровић је погдио свој четврти седмерац у последњих 10 минута за госте, за коначних 23:23.

Као и у првом мечу, Пожаревац је у последњим секундама дошао до бода.

Шотић и Кљајић најефикаснији са по 6 голова, Зејак је постигао 4.

Црвена звезда у следећем колу гостује у Пожеги, екипи Слоге.

Црвена звезда – Пожаревац 23:23 (14:12)

Београд, дворана: ЦКС „Шумице“. Гледалаца: 250. Судије: Марић (Панчево) и Машић (Зрењанин). Седмерци: Црвена звезда 5 (4), Пожаревац 10 (8). Искључења: Црвена звезда 6, Пожаревац 4 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Шотић 6, Туфегџић, Хорват, Николић, Ивановић 1, Пешић, Љубеновић, Бугариновић 3, Милосављевић, Пејчиновић, Рајичевић, Мандић 2, Кљајић 6, Зејак 4, Ђурковић. Тренер: Ненад Перуничић

ПОЖАРЕВАЦ: Живковић, Галфи, Марковић, Јокић, Вељковић 2, Николић 1, Бријчин 1, Ђорђевић 2, Чаваљуга 4, Марић, Јанкетић, Столић 2, Алчаковић, Тодоровић 11, Крстић, Поповић. Тренер: Небојша Ђокић

Повезане вести

Leave a Comment