Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Звездине борбе за полуфинале

Реванш мечеве четвртфинала плеј-офа БПШ Суперлиге Србије одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде играју у суботу (оба меча од 19 часова) у Обреновцу и Пожаревцу.

Обе екипе црвено-белих оствариле су победе у првим утакмицама и недостаје им још један тријумф за пласман у полуфинале.

Одбојкашице Црвене звезде су у првом мечу против ТЕНТ-а у Београду славиле са 3:0, по сетовима 25:19, 25:12, 25:17 и на тај начин су начиниле велики корак ка пласману у полуфинале.

Реванш утакмица четвртфинала плеј-офа БПШ Суперлиге Србије у конкуренцији сениорки између ТЕНТ-а и Црвене звезде игра се у суботу 10. марта од 19 часова у Обреновцу. Меч ће судити Горан Градински и Станислава Симић.

У исто време свој меч играће и одбојкаши Црвене звезде. Прва утакмица против Младог радника у Београду донела је велика узбуђења. Црвено-бели су у после велике борбе и пет сетова славили са 3:2, по сетовима 25:19, 22:25, 25:14, 21:25, 15:10.

Друга утакмица четвртфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге за сениоре између Младог радника и Црвене звезде на програму је у суботу 10. марта од 19 часова у Пожаревцу. Меч ће судити Владимир Симоновић и Томислав Поповић.

Екипа која прва оствари две победе у четвртфиналној серији плеј-офа обезбедиће пласман у полуфинале. Евентуални трећи мечеви играли би се у среду у Београду.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment