Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Црвено-бела крв, 13. пут!

crveno-bela krv

Традиционална акција добровољног давања крви „Црвено-бела крв“ биће одржана у петак, 09. марта у просторијама Медија центра стадиона „Рајко Митић”, као и у још многим градовима.

Сви добровољни даваоци ће добити посебну награду, јер свако ко одлучи да помогне некоме и да крв, на поклон ће добити улазницу за меч Црвена звезда – Напредак који се игра у недељу на нашем стадиону. У питању су улазнице за северну, источну и западну трибину.

Добровољно давање крви биће могуће од 11 до 18 часова.

Нове залихе крви су увек неопходне. Зато се акција „црвено-бела крв“ у сарадњи са Инститиутом за трансфузију крви Србије организује већ дванаести пут. Свака претходна имала је изузетан одзив и верујемо да ће тако бити и овог пута. Осим на Маракани, давање крви биће организовано и у Бору, Неготину, Параћину, Источном Сарајеву, Бијељини, Добоју и Требињу.

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири месеца за особе женског пола.

Повезане вести

1 comment

milos rankovic мар 8, 2018 at 20:01

SVAKA CAST BRACO MOJA UVEK STE POMAGALI NA BILO KOJI NACIN STO MUTAVI KOKEZA I BEZOBRAZNI BINIC NISU DALI KRV ILI BILO STA NEGO ODUZIMAJU BODOVE SRAM VAS BILO FSS NA CELU SA MUTAVIM KOKEZOM STA CES MUTAVI AKO NA ULICU IZADJE POLA MILIONA DELIJA DA PROTESTUJE ZNA SE KO TE PODRZAVA SVEMU DODJE KRAJ STO MUTAVI KOKEZA NISI DAO PARE DA SE RENOVIRAJU STADIONI U SRBIJI KAKAV JE TEREN U SUBOTICI NISU KRUSEVCU I DALJE SRAM TE BILO STA SI URADIO ZA TE KLUBOVE KAD SI BINICU PLATIO KARTU KAD ZVEZDA IGRA U EVROPI TO STO SI IGRAO U BARIJU JE PROSLOST SVE IMA SVOJE GRANICE TI MRZIS ZVEZDU ZBOG TERZICA I TI I MUTAVI KOKEZA VI STE TESKA BANDA STO DRZAVA MALO NEUDJE U FSS DA VIDI KAKO RADITE GDE SU PARE OD UEFA STO DAJE TI BINICU NISI VISE DOBRODOSAO U ZVEZDU NA STA JE ZA TEBE PROSINECKI MAROVIC SAVICEVIC PANCEV DIKA I OSTALI TO SU PRAVI ZVEZDASI KOJI NEPLJUJU ZVEZDU KO TI SMRADU JEDAN JA SE PODPISUJEM SVOJIM IMENOM I PREZIMENOM PLACAM KARTU VOLIM ZVEZDU I UVEK CU PODRZATI ZVEZDU I TERZICA KAD NAS NAPADAJU GROBLJE I DRUGI STO NEKAZNIS VOJVODINU STA PRICAJU CEO DAN

Reply

Leave a Comment