Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велико признање за Црвену звезду

Директор маркетинга Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић позван је од стране Евролиге да постане члан радне групе чији је циљ унапређење и развој Евролиге на пољу маркетинга и бизниса.

Још једно велико признање од стране Евролиге стигло је на адресу КК Црвена звезда. Потврда изванредне сарадње менаџмента најелитнијег европског такмичења и клуба са Малог Калемегдана стигла је у виду позива директору маркетинга Црвене звезде Филипу Сунтурлићу да буде део радне групе чији је циљ унапређење и развој Евролиге на пољу маркетинга и бизниса.

Привилегија је у толико већа јер је позив упућен само на пет адреса, а поред представника Црвене звезде радну групу чине и по представник Реала из Мадрида, Олимпијакоса, Фенербахчеа и Арманија. По први пут радна група се састала у Барселони, а договор је да то буде само почетак и да састанци постану редовни у циљу да организација Евролиге додатно развије и унапреди.

Евролига је на овај начин још једном потврдила да са Црвеном звездом има изванредну сарадњу и да веома цени труд и предан рад менаџмента клуба. Црвена звезда и Евролига имају сарадњу на највишем нивоу, тако је било, тако је и сада, а играчи и стручни штаб црвено-белих корачају путем да ту сарадњу и у будућности омогуће.

Повезане вести

Leave a Comment