Бојан Дошен репрезентативац Србије и капитен Црвене звезде освојио је златну медаљу и наслов најбољег такмичара на Првенству Србије одржаном у Зрењанину.

Бојан Дошен био је неприкосновен у тежинској категорији до 100 килограма.

Заиста сам пресрећан јер сам у овој новој категорији показао квалитет и добио пехар за најбољег такмичара. Ово је не само мој успех већ и успех моје Црвене звезде, читавог тима. Желео бих да се захвалим Ивану Бошњаку и Ивану Тодорову који су ми омогућили одличне услове. Уверен сам да ћу серију добрих резултата наставити и на међународној сцени – рекао је Бојан Дошан члан Џудо клуба Црвена звезда.

Прочитајте још  Тријумф Зекића у Италији

Звездин трофејни такмичар није заборавио да поздрави подмладак нашег клуба са којима као тренер осваја медаље.

Ово признање је велики подстрек за мене али и за моје мале џудисте које тренирам у нашој секцији у Основној школи Милена Павловић Барили у Вишњичкој бањи. Срећан сам јер сам им прави узор и јер ћемо овога пута на тренингу прославити моју златну медаљу. Деца увек најбоље прате пример учитеља и тренера. Срећан сам јер сам још једном оправдао поверење свих у клубу као и мојих младих џудиста.

Прочитајте још  Партизан - Црвена звезда 1:1

Бојана Дошена после учешћа на Првенству Србије за сениоре очекује наставак учешћа на међународној такмичарској сцени.

Златна медаља освојена у Зрењанину је увод у ову годину. Надам се да ћу и у наставку сезоне бити једнако успешан и да ћу опет обрадовати све моје Звездаше – истакао је Бојан Дошен.

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о