Бојан Дошен репрезентативац Србије и капитен Црвене звезде освојио је златну медаљу и наслов најбољег такмичара на Првенству Србије одржаном у Зрењанину.

Бојан Дошен био је неприкосновен у тежинској категорији до 100 килограма.

Заиста сам пресрећан јер сам у овој новој категорији показао квалитет и добио пехар за најбољег такмичара. Ово је не само мој успех већ и успех моје Црвене звезде, читавог тима. Желео бих да се захвалим Ивану Бошњаку и Ивану Тодорову који су ми омогућили одличне услове. Уверен сам да ћу серију добрих резултата наставити и на међународној сцени – рекао је Бојан Дошан члан Џудо клуба Црвена звезда.

Прочитајте још  Календар „Звезда може, Звезда зна!“

Звездин трофејни такмичар није заборавио да поздрави подмладак нашег клуба са којима као тренер осваја медаље.

Ово признање је велики подстрек за мене али и за моје мале џудисте које тренирам у нашој секцији у Основној школи Милена Павловић Барили у Вишњичкој бањи. Срећан сам јер сам им прави узор и јер ћемо овога пута на тренингу прославити моју златну медаљу. Деца увек најбоље прате пример учитеља и тренера. Срећан сам јер сам још једном оправдао поверење свих у клубу као и мојих младих џудиста.

Прочитајте још  Француска провокација

Бојана Дошена после учешћа на Првенству Србије за сениоре очекује наставак учешћа на међународној такмичарској сцени.

Златна медаља освојена у Зрењанину је увод у ову годину. Надам се да ћу и у наставку сезоне бити једнако успешан и да ћу опет обрадовати све моје Звездаше – истакао је Бојан Дошен.

Текст на сајту СД

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о