Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш – Титула се осваја на оваквим утакмицама

Са два постигнута гола на мечу у Суботици Црвена звезда учврстила се на првом месту на табели и стигла до 60. поготка од почетка сезоне у домаћем шампионату.

– Ово је можда и најбитнија победа, многи су већ видели да ћемо изгубити бодове у Суботици, посебно после европског сусрета са ЦСКА. Ми јесмо били емотино истрошени, свима је јако тешко пало што знамо да смо могли да се пласирамо у осмину финала Лиге Европе, имали смо изгледне шансе, али ствари су се другачије десиле. Колико год да нам шеф прича није лако толико брзо се пребацити на домаће првенство. Ипак, ми смо у томе успели, пружили смо партију каква се очекује од нас, победили смо и сада идемо даље. Пре почетка сезоне наш циљ је био да освојимо дуплу круну, титула је приоритет, а она се осваја на оваквим мечевима – рекао је Милијаш.

Звездин капитен похвалио је игру петопласиране екипе Суперлиге Србије.

– Ово је била једна од тежих утакмица за нас, посебно зато што смо примили гол, али имали смо среће да се јако брзо вратимо у утакмицу. За само три минута постигли смо два поготка и преокренули резултат. Екипа Спартака се показала одлично, они се не бране, имају специфичан стил игре и доказали су да заслужују место на табели на коме се налазе.

Лоши временски услови утицали су на то да терен у Суботици не буде у идеалном стању за игру.

– И пре утакмице већ смо видели да нећемо играти у добрим условима, терен је био залеђен на почетку, а како је време одмицало створило се блато на површини. То нас не изненађује, зима је период године када знамо да можемо да очекујемо овакве услове. Било је хладно, ветар је дувао, али када се победи утакмица све то се врло лако заборави.

„Браво и хвала момци, то је Звезда коју хоћемо. А сада заједно по дуплу круну” – текст је уз који су Делије подржале наше играче.

– Када смо на полувремену прочитали шта је било исписано на пароли заиста смо сви били одушевљени. Још једном бих се захвалио нашим навијачима за сву подршку коју имамо од њих, знамо колико нам значе и када је добро и када је лоше. Гледамо да им то узвратимо на сваком тренингу и на свакој утакмици својим залагањем и добрим резултатима – поручио је Милијаш.

Повезане вести

4 comments

шаљив феб 27, 2018 at 13:36

ако не побиједимо у Новом Саду имаћемо мало бодова предности .опет ће се у јуну кукати да смо у дуговима .нама не смије нико отићи изузев ле талека у одбрани .добро што није неко ко нема право играти у еввропи није дошао прије цска ,али сада би могао да се уиграва за прије квалификација .моје жеље у јуну су ђуричић ,иванић ,страни нападач вукановић срећковић дуроњић и закарић .била би то атомски брза звезда

Reply
milos rankovic феб 27, 2018 at 12:20

BRAVO ZA UPRAVU PRODALI STE BOACIJA AKO NEUZMETE TITULU NI SAVA NI DUNAV VAS NECE OPRATI A ZASTO EVO DOBILI STE OD GASPROMA CETRI MILIONA EVRA OD LIGE EVROPE SKORO DEVET IPO MILIONA EVRA SA PRODAJOM KARTI OD ARENE SPORT MILION EVRA OD KANGE MILION EVRA OD TV PRAVA CEKATE JOS PARE SAD BOACI PET IPO MILIONA EVRA TO JE UKUPNO DVADESET JEDAN MILON EVRA ZA KRATKO VREME A PARA NEMA GDE SU BRE KAZETE PLACATE IGRACE DVESTA PEDESET HILJADE EVRA U PROSEKU TO NEKA BUDE SEST MILIONA A NIJE GDE ODOSE PETNAEST MILIONA JOS STE PRODALI RIKARDINJA I NEZNAM KOGA JOS TU OPASNO NESTO SMRDI STO NISI PRODAO PESICA ZA TE PARE KAD SI IMAO DRUGO LE TALEK I DONALD NEIGRAJU STO NISU PRODUZILI UGOVORE TRECE DELIJE CUTE JER I ONI DOBIJAJU DEO KOLACA A POSTENI NAVIJACI PLACAJU KARTU PROTIV CSKA PET HILJADA OBJASNITE GDE SU PARE

Reply
Gogi феб 27, 2018 at 16:06

Druze nije to bas tako kao sto mislis…Pare od sponzora ne legnu sve odjednom vec u ratama,takodje pare od LE ne legnu odmah vec po zavrsetku Evropskih takmicenja negde u Junu cini mi se…Za tv prava takodje pricali su pre neki dan u medijima da tek treba da legnu pare isto na kraju sezone…Za igrace takodje vecinom idu pare u ratama,ako uplate ovo sve odjednom za Boacija to ce da bude redak slucaj…Takodje treba platiti svih 30ak igraca a ne samo prvotimce,pa onda i one sa stipendijama,zaposlene u klubu,kao i u omladinskoj skoli,pa racuni struja,voda,telefon,porez drzavi…Odrzavanje stadiona,kao i ulaganje u omladinsku skolu nedavno su menjali travu,farbali krov,nove stolice menjali,sredjivali izvana prilaze,farbali kapije itd…Pa grade se tri terena za omladinsku skolu 2 sa vestackom travom vec zavrsena,renoviranje onog internata…Ima se u planu sportski centar…Pa osnovali filijalu…Pa gostovanja u Evropi i domacim takmicenjima put,smestaj,hrana…Pa bonusi igracima…Pa vracanje nasledjenih tj. starih dugova menadzerima,igracima,bankama…ulaganje u nova pojacanja,pare koje odu na organizaciju utakmica kao domacini itd…Ima tu itekako i rashoda…Nije lako voditi finansije u sopstvenom domacinstvu ili nekoj manjoj firmici a da ne pricamo o klubu sa tolikim brojem igraca i zaposlenih kao sto ih ima u Zvezdi i jos povrh svega toga guse stari dugovi…Da smo na nuli ili minimalnom minusu ili cak plusu bila bi druga prica ovako treba strpljenja ne moze nista preko noci,setimo se kako je bilo pre samo nekoliko godina dugovi od skoro 60 miliona,igraci bezali,para nigde,nikog nismo ni prodavali,Evropu sanjali kao i titulu…Samo strpljivo doci ce sve na svoje,polako…Pozzz…

Reply
шаљив феб 26, 2018 at 19:33

КАДА ДОЛАЗИ МИРКО ИВАНИЋ КАДА ЈХЕ ПРОДАН БОАЧИ?*

Reply

Leave a Comment