Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездине легенде подржавају екипу

Црвена звезда своју снагу црпи и из славне историје и великана који су носили црвено-бели дрес. Зато су се Јован Куле Аћимовић и Станислав Караси осврнули на наступ наше екипе у Европи ове сезоне и изнели низ похвала на рачун за све оно што су урадили.

Од почетка сезоне сам изузетно задовољан игром наше екипе, и у домаћем првенству и у Европи. Можда је недостајало искуство екипи Владана Милојевића, оно што стекнете када сваке године играте велика европска такмичења. Све ово је велики успех и сматрам да је Звезда изгубла од ЦСКА несрећно, створили смо више шанси него противник. Екипа је добро укомпонована, имали смо одличну тактику, заиста сам био одушевљен начином на који је постављена игра. Недостајало је концентрације у последњих неколико секунди полувемена. Не треба погнути главу, већ сада морамо да пружимо подршку екипи, очекује их тешко гостовање екипи Спартака. Ја ћу бити у Суботици како бих их подржао – рекао је Караси.

Легендарна Звездина десетка Јован Куле Аћимовић од првог дана квалификација помно је пртио и подржавао екипу Владана Милојевића.

Када погледате одакле је ова екипа кренула свој европски пут заиста сви морамо да будемо презадовољни и да честитамо овим момцима, иако смо сви видели да је ЦСКА препрека коју смо могли да прескочимо. Све се вртело око једног гола, нажалост он је завршио ну нашој мрежи, иако смо ми били екипа која је имала две најбоље шансе у овом двомечу – Радоњићева у Београд и Бенова у Москви.Сигуран сам да ће показати ова екипа да може још више у будућности. Уз више искуства које ћемо стећи можемо да се надамо и у седећој сезони итом, ако не и бољем резултату – рекао је Куле Аћимови и додао:

Наш стручни штаб, као и читаву екипу, чине вредни, амбициозни и талентовани људи и треба им пружити подршку. Ове сезоне много смо добили тиме што је екипа показала да на Звезду поново може озбиљно да се рачуна у Европи, али сигуран сам да можемо и више и боље јер се то од Звезде у сваком тренутку очекује.

Играч са 334 наступа у црвено-белом дресу у оптимистичном духу завршио је разговор.

Пут који је Црвена звезда прошла у Европи представља велики успех и, што је још важније, ова екипа има одличну перспективу – закључио је Караси.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment