Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали у Немачку

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у четвртак у Немачку, где их у петак очекује меч 23. кола Евролиге против Бросебаскетс Бамберга.

Дуел са шампионом Немачке је прилика да се црвено-бели врате у евролигашки ритам, јер ће у наредном периоду због „ФИБА прозора“ наредни меч у АБА лиги, где су на првом месту одиграти 5. марта у Лакташима.

Од повратка из Ниша, црвено-бели су тренирали у дворани „Александар Николић“ а пред пут у Немачку тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић изнео је своја очекивања од гостовања екипи, која је пред ову утакмицу променила тренера, али и која је још у Београду показала да има велики квалитет.

После Купа идемо даље, морамо да се тргнемо и да се вратимо на онај пут на коме смо били пре самог Купа. Сама чињеница да нас очекује утакмица са Бамбергом је и мотив више, јер су нас победили су Београду у „Арени“ и из тог разлога ћемо бити додатно мотивисани. Одласком тренера тринкијерија не верујем да ће се нешто пуно променити, утакмицу ће водити његов помоћник који их је и водио у претходном периоду док је тренер Тринкијери био на операцији. Очекујем сличну игру која их краси током у претходном перидоу, одлични индивидуалци на спољним линијама, пре свега Хекет, Хикмен… Одлична спољна линија и у њеном заустављању видим један од начина да дођемо до доброг резултата – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић:
Имали смо мало већу паузу у Евролиги, била је та пауза због националног Купа, али смо имали пар дана да се припремимо за гостовање Бамбергу. Идемо тамо да одиграмо добро и желимо да забележимо победу. Они су нам дужници из првог дела сезоне, када су нас савладали у Београду, али на првом месту желимо да се вратмо на победнички колосек. Желимо да наставимо да пружамо добре партије у Европи, како би потпуно спремни дочекали наставак сезоне у АБА лиги – рекао је капитен Црвене звезде.

Екипа ће након доласка у Минхен ауотбусом продужити у Бамберг, а меч у „Бросе Арени“ игра се у петак од 20.45 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

8 comments

Veteran Sever феб 23, 2018 at 23:14

Posto MCZ smatra da je utakmica Evrolige Bamberg – Zvezda nebitna kudikamo u odnosu na rezultate vaterpostkinja, te kosarkaskih klinaca, te izjava Karasija i Acimovica o utakmici protiv CSKA…mogli bi mi koji smatramo utakmice EVROLIGE bitnim da na ovoj vesti o putovanju crveno belih u Nemacku da prokomentarisemo krah idiotskog koncepta dr.mr. Covica za ovu sezonu da trener jednog Evroligasa postane trener pocetnik, anonimus i u srpskim okvirima… Krcag ide na vodu dok se ne razbije – kaze jedna izreka…razbio se na grobarima i 10-plasiranom timu u nemackom kosarkaskom prvenstvu. Bravo..

Reply
Dragan феб 23, 2018 at 22:59

Ima li admin informaciju kada ce se igrati odlozena utakmica Zvezda-Bamberg, posto na ovom sajtu ne pise da je ta utakmice Evrolige odigrana!

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 23, 2018 at 23:10

pise da je odlozena tekma zbog naseg admina jer maca pojela jezik..a i sta bi da napise..zar vredi vise da se pise o nasim kosarkasima

Reply
Zeljo Bar феб 23, 2018 at 14:48

Gaziiiiiiiii

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 23, 2018 at 21:22

mislis na domacine..

Reply
Dragan феб 23, 2018 at 22:45

Sto se tice admina…kosarkasi jos nisu stigli u Nemacku!

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 23, 2018 at 22:50

da…da..ja sam pustio taj komentar ali mi ga izbrisao admin jer sam rekao za blamazu

Reply
Dragan феб 23, 2018 at 22:57

Cekaj brate Krvavi…mozda je utakmica Zvezda-Bamberg odlozena…?

Leave a Comment