Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гаспром и Звезда настављају даље заједно!

Оно што је најавио генерални директор руске компаније Александар Дјуков приликом своје посете нашем клубу у октобру прошле године, сада је реализовано. Након свечаног отварања куполе Храма Светог Саве, на којој је израду мозаика такође финансирао руски гигант, одржан је састанак руководства Гаспром њефта и нашег клуба, на коме је озваничен наставак сарадње до 2020. године!

Уговор су потписали председник Управног одбора, генерални директор ЈАД „Гаспром њефт“ Александар Ђуков и председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић, у присуству генералног директора Нафтне индустрије Србије Кирила Тјурдењева, генералног директора нашег клуба Звездана Терзића и министра енергетике у Влади Републике Србије Александра Антића.

– Ми подржавамо клуб већ много година, а такође активно доприносимо васпитању младих талената за српски фудбал. ФК Црвена звезда даје одличне спортске резултате, како у националном првенству, тако и на европској сцени. Склапање новог споразума је сасвим логичан наставак наше сарадње са клубом – изјавио је председник Управног одбора, генерални директор ЈАД „Гаспром њефт“ Александар Дјуков.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић се захвалио компанији „Гаспром њефт“ за поверење које она наставља да указује клубу.

– Иза нас је осам година успешног рада, а сада смо обезбедили и пуних десет година сарадње. Компанија „Гаспром њефт“ је била заједно са клубом у за њега најтежа времена и сада је са нама, када се у пуном сјају враћамо на европску арену. Верујем да ће наша сарадња, као и раније, јачати из годинеу годину и ми ћемо наставити заједно да радимо на реализацији многобројних пројеката на обострану корист. Ово је одлична вест не само за нашу вишемилионску армију навијача, већ и за српски спорт у целини – изјавио је после потписивања уговора Светозар Мијаиловић.

Повезане вести

7 comments

dejo феб 24, 2018 at 11:21

Hocemo Privatizaciju Crvene Zvezde jer to je jedino i pravo resenje za citavu Crvenu Zvezdu

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 22, 2018 at 23:37

negde pise 4mil negde 5mil..ne razumem zasto se to krije

Reply
Suhoj37 феб 22, 2018 at 23:58

Ako je to tačno onda je to smejurija. Jer koliko daju Zenitu, mogli bi barem 10 miliona da nam daju.

Reply
LA[K]I феб 24, 2018 at 08:58

Slazem se da Gasprom treba da poveca ulaganja u Zvezdu na godisnjem nivou i sada imaju dobar osnov za to. Ne znam zasto do povecanja nije doslo, to treba pitati Terzica prvom prilikom. Ali jedno znam, to je da nemamo pravo da pljujemo Gasprom! Ljudi su ulozili pare u Zvezdu onda kad je ona bila pred gasenjem i imaju veliki udeo u spasavanju kluba od bankrota. To mora da se postuje! Druga stvar mi tesko mozemo naci privatni kompaniju koja bi ulozila vise novca od Gasproma kao sponzor. Mozemo da radimo kao sto groblje godinama radi i da uzimamo milione od drzavnih kompanija, tj. od poreskih obveznika, ali ne svidja mi se takva ideja i smatram da drzava treba svim klubovima da zabrani tako nesto, a pogotovo Partizanu koji tako upumpava novac u svoj budzet vec godinama, pa i decenijama!

Reply
Goran феб 22, 2018 at 19:08

Kakva je ovo muljaza pre kad nismo igrali Evropu niti osvajali titule i kup ugovori na 4 godine,sada kada smo igrali grupu LE,bili nadomak 8 finala LE,prvi u prvenstvu,igramo zavrsnicu kupa i imamo sansu za duplu krunu i kv za LS neki mizeran ugovor na 2 godine…Dajte bre neko ugovor na 4-5 godina i samo treci deo onoga sto dajete Zenitu i Salkeu pa da vidite sta Zvezda moze…

Reply
Jesse Pinkman феб 24, 2018 at 01:37

Ne kao Zemitu, da nam daju kao Salkeu pa minimum cetvrt finale LS svake godine.

Reply
Goran феб 24, 2018 at 14:42

Bas tako ali ajde videcemo sta ce jos da se desi,mozda se predomisle ako odigramo jos 1-2 slicne sezone 🙂

Reply

Leave a Comment