Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Велика част за Џајића у Москви

На Звездином путу у Москви, дан уочи важне утакмице против ЦСКА, догодило се нешто веома лепо, нешто што показује колико су Црвена звезда и њене легенде цењене у свету.

Трећу Звездину звезду Драгана Џајића у Москви је сачекало веома пријатно изненађење. У хотелу где је смештена наша екипа сачекао га је један руски фотограф који му је поклонио веома важне, урамљене фотографије.

На главној фотографији налазе се Драган Џајић и Алберт Шестерњов, фудбалер који је проглашен за најбољег одбрамбеног руског и совјетског фудбалера свих времена. Када је играо у дресу репке. Слика је настала приликом фудбалске утакмице коју су одиграле репрезентације Југославије и Совјетског Савеза, и десно су фотографије с тог меча.

Леву страну слике заузеле су фотографије са опроштајне утакмице Лава Јашина. Драган Џајић је био учесник тог меча, игравши за тим света.

— Немам речи које би описале колико ми значи то што ме се у Москви и данас сећају и то што сам добио овакав поклон. Ово су веома значајне фотографије, са опроштаја Лава Јашина поготово. Захављујући овим фотографијама, сетио сам се и Шестерњова, као велико име руског фудбала. Била ми је част да играм против њега, а наравно, пресрећан сам што сам добио овако вредан и значајан поклон — рекао је Џајић.

Још једном се показало колико је Драган Џајић велико име српског фудбала и колико је битан за Црвену звезду. Трећа Звездина звезда је својевремено водила и директне борбе на терену против Шестерњова, и из многих је излазила као победник. Надамо се и верујемо да је део Џајићевог победничког пелцера наследила и садашња екипа Црвене звезде, и да ће данас изаћи као победник из дуела против руског клуба.

Повезане вести

Leave a Comment