Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојковић – Капитенска трака испуњен сан

Победа у 23. колу Суперлиге над Јавором од 3:0 посебно ће остати у сећању нашем десном беку Филипу Стојковићу. Он је своју екипу предводио са капитенском траком на руци, а истакао је колико је то велика част за сваког фудбалера. 

– У целој Омладинској школи Црвене звезде носио сам капитенску траку, научио сам колику тежину са собом носи звање капитена у овако великом клубу. Зато нисам крио радост на јучерашњој утакмици, остварила ми се животна жеља што сам био капитен Звезде. Сада желим да освојим титулу са у црвено-белом дресу и могу себе да сматрам пресрећном особом – рекао је Стојковић.

Звездин бек задовољан је како је његова екипа изгледала у премијерном мечу у пролећном делу сезоне.

– Пресрећан сам што смо отворили сезону победом, што поново нисмо примили гол и одиграли одличну утакмицу. Поставили смо себи као први циљ да се добро покажемо на премијери у пролећном делу сезоне и мислим да можемо да будемо задовољни.Драго ми је што смо наставили тамо где смо стали, што су Пешић и Аџић поново показали да су незаустављив тандем за противничке играче и што су уписали нове поготке. 

Након успешног старта домаћег првенства фудбалере Црвене звезде очекује реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе против екипе ЦСКА.

– Има времена до меча, имамо још да се припремамо. Био бих пресрећан да прођемо даље, као и сви навијачи Црвене звезде. Знамо за шта се боримо и то ћемо и показати на терену – поручио је Стојковић.

Повезане вести

Leave a Comment