Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Празник у Џудо клубу Црвена звезда

Традиција се наставља, Свечана академија Џудо клуба Црвена звезда и ове године била је прави празник спорта. У присуству родитеља, спортских пријатеља и Управе Џудо клуба Црвена звезда, младим такмичарима нашег клуба уручене су дипломе и календари за успешно положени испит за ученички појас.

Стојан Вујко, председник Џудо клуба Црвена звезда обратио се подмлатку нашег клуба а уједно поздравио родитеље и све спортске пријатеље, госте наше Свечане академије.

Добро дошли на традиционалну свечану академију Џудо клуба Црвена звезда. Као што знате у нашем шампионском клубу посебну пажњу поклањамо управо Вама, младој генерацији.

Вечерас имамо част и задовољство да нашим младим џудистима уручимо дипломе које су заслужили после успешног положеног испита крајем месеца децембра 2017.

На полагању су учествовали наши млади џудисти из свих наших секција, њих више од 115 и то секција из Љутице Богдана, Умке, секција Спортски центар Врачар, секција Вишњичка бања и Нова Пазова.

Стојан Вујко истакао је да у Црвеној звезди инстистрамо пре свега на правилном васпитању младих генерација.

Изузетно је важно да ми у Црвеној звезди инсистирамо не само на одличним резултатима који долазе као резултат изузетног рада и залагања наших младих такмичара, али и тренера и родитеља чије залагање посебно желим да похвалим овом приликом. У нашем клубу инсистирамо и на одличним оценама у школи као и на чињеници да желимо да свако од вас израсте у доброг и квалитетног младог човека.

Поносни смо на вас, на нову генерацију која ће на прави начин достојно једног дана кренути шампионским стопама џудиста нашег клуба – закључио је Стојан Вујко.

Снимак са Свечане академије ЏК Црвена звезда можете погледати на официјелном Јутјуб каналу клуба.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment