Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Срнић продужио уговор!

Срнић

Брзоноги крилни фудбалер Црвене звезде потписао је нови уговор.

Срнићев претходни уговор истекао би за пет месеци, а како ове зиме није дошло до трансфера, клуб и играч су се лако договорили око продужетка сарадње.

Нови уговор трајаће до лета 2019. године, са опцијом продужетка на још годину дана.

Славољуб Срнић је за Црвену звезду одиграо 95 званичних утакмица и постигао 19 голова.

Повезане вести

5 comments

шаљив феб 16, 2018 at 14:55

браво славољубе.да забијеш гол цска у москви и у дербију .у јуну довести крунића ,цимеротића ђуричића вукановића

Reply
LA[K]I феб 16, 2018 at 14:23

Drago mi je da smo nasli igraca za desno krilo, a to je Ben, tako da vise ne moram da gledam ovu personu kako se bruka na terenu! Decku je Zvezda vrhunac karijere! Moze sutra unucima da se hvali da je odigrao preko 100 meceva za Zvezdu. Tesko ogranicen igrac! Iz Zvezde moze eventualno u neki osrednji tim Madjarske, Ceske, Slovacke ili Poljske i to samo zbog pedigrea, nikako zbog „kvaliteta“. Tako da kod nas je jos godinu ipo dana, jer za njega obestecenje niko nece dati sigurno! I Tucic i Rusi i Francuzi su odustali kad su shvatili koliko je ogranicen decko i koliko nema pojma da igra svoju poziciju! Iskreno se nadam da od leta 2019. on vise nece nositi dres naseg kluba! Male su sanse, ali se nadam rastanku i pre toga, ali to jedino da ga oteramo, nece ga niko kupiti sigurno!

Reply
Hadži Dragan феб 16, 2018 at 14:27

A ti si neki stručnjak, vidovnjak, menadžer ??? Jesi radio fizičko u školi ?

Reply
LA[K]I феб 16, 2018 at 22:14

Tacno sam znao da ce biti ovakav odnos lajkova i dislajkova i da ce se naci neki „strucnjak“ da mi drzi predavanje. Ali dobro, neka sam ja neznalica, ali hajde uporedi Srnica i Bena, ako je to moguce. Srnic je toliko brskoristan igrac da bi u trecoj ligi nasao igraca sa vise talenta! I nastavite da lupate minuse, ON NEMA POJMA!!! Hvala Bogu Ben ga je izbacio napolje sa onom partijom u cetvrtak!

Reply
Hadži Dragan феб 17, 2018 at 08:21

Ma ti si stručnjak i sveznalica!!! Idi na jug kod janičara.

Reply

Leave a Comment