Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Првотимци Црвене звезде изненадили Нишлије

Кошаркаши Црвене звезде мтс Стефан Јанковић и Марко Кешељ посетили су ИДЕА продавницу у Нишу и изненадили све Звездаше, а поготово оне најмлађе који су се одмах окупили око својих хероја.

Кошаркаши Црвене звезде мтс испред себе имају нови велики изазов јер је пред њима борба за први трофеј у сезони 2017/2018. Црвено-бели су у среду стигли у Ниш, одрадили први тренинг, а Стефан Јанковић и Марко Кешељ искористили су слободно време да посете ИДЕА продавницу у Нишу.

Првотимци Црвене звезде мтс изазвали су велику помаму у продавници клупског партнера ИДЕА. Долазак Марка Кешеља и Стефана Јанковића одмах је окупио велики број Звездаша, а пре свега малишана који су имали много питања за своје хероје и желели да направе фотографију и узму аутограм као вредну успомену на дружење са првотимцима црвено-белих.

У друштву Кешеља и Јанковића били су и дугогодишњи партнери Црвене звезде из Туристичко-угоститељске школе. Пријатно дружење у ИДЕА продавници у Нишу није прошло без такмичарског програма. Наградно шутирање на кош донело је своје победнике који су од Кешеља и Јанковића добили на поклон специјално дизајниране мајице.

Лепо дружење са Звездашима завршило се уз поруке подршке пред Куп Радивоја Кораћа и великим групним фотографисањем која представља драгоцену успомену. Изабраници Душана Алимпијевића се сада поново окрећу терену јер већ у четвртак од 19 часова и 30 минута играју четвртфинални меч националног купа против првопласиране екипе на табели друге АБА лиге, Борца из Чачка.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment