Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Вучићевић: Више немамо права на кикс

У 17. колу БПШ Суперлиге Србије одбојкашице Црвене звезде угостиће „вечитог ривала“, екипу Партизана, а утакмица се игра у петак од 20,30 часова.

Београдски ривали су се ове сезоне већ састали једанпут, у оквиру 8. кола Суперлиге. Црвено-беле су биле убедљиве и славиле су резултатом 0:3, по сетовима 17:25, 20:25, 15:25.

То ће бити прави дерби меч. И у првом делу сезоне су имали заиста много мотива да нас победе и доста су се бориле. Биће то још један тежак меч – изјавила је Сара Вучићевић, средњи блокер Црвене звезде.

Звездине даме су у прошлом колу доживеле пораз од ТЕНТ-а у Обреновцу са 3:0 и више немају права на грешку уколико желе да сачувају 2. позицију на табели пред почетак плеј-офа.

У прошлом колу смо доживели пораз у Обреновцу тако да немамо више права на кикс. Морамо да одиграмо максимално сконцентрисано. Трудићемо се да оно што радимо на тренинзима пренесемо и на терен и верујем да ћемо онда стићи до позитивног резултата – констатовала је Сара Вучићевић.

Утакмица 17. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Партизана игра се у петак 16. фебруара од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Зоран Радовановић и Дејан Рогић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment