Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Пријатељски меч: Осијек – Црвена звезда 3:2!

ЖНК Осијек - ЖФК Црвена звезда

У првом пријатељском мечу у оквиру припрема за пролећни део сезоне шампион Хрватске ЖНК Осијек савладао је Црвену звезду, 3:2 (2:0).

Доста је времена прошло од гостовања Црвене звезде на „Градском врту“ у Осијеку. Нешто више од 27 година, када је највећа генерација у историји Црвене звезде и једна од највећих у историји фудбала доживела други од пет пораза у сезони када је покорила Европу, од Осијека.

У Осијек је овог пута дошла женска секција ФК Црвена звезда и на помоћном терену „Градског врта“ одмерила снаге у пријатељском мечу са вишеструким узастопним хрватским шампионом и учесником женске Лиге шампиона.

14.02.2018., Osijek – pomocni teren Gradskog vrta – Prijateljska fudbalska utakmica ZNK Osijek – ZFK Crvena zvezda.
Foto: Zeljko Sepic

Осијек је боље ушао у утакмицу, искористио међународно искуство, и повео 2:0 головима Чавић и Андрлић. То је био резултат којим се отишло на полувреме.

У другом делу црвено-беле су крунисале бољу игру са два гола и стигле до изједначења. Тенков је у 58.минуту смањила на 2:1, а лепим голом са велике удаљености Јована Миладиновић изједначила на 2:2, у 74.минуту.

Коначан резултат у 81.минуту поставила је Балић.

Црвено-беле настављају са радом у Београду до 20.фебруара када путују на Златибор где ће остати до 28.фебруара.

На Златибору је заказан меч против шампиона Црне Горе, ЖФК Брезнице, а у плану је и дуел против шампиона Словеније, љубљанске Олимпије.

ЖФК Црвена звезда: Петковић, Крстић, Смиљковић, Т. Ђорђевић, Марковић, Малешевић, Аранђеловић, Миладиновић, Стојановић, К. Ђорђевић, Тенков. Још су играле: Барјактаровић, Живковић, Вуликић и Васовић.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE феб 15, 2018 at 13:27

nevezano za ovaj tekst..uefa opet pokrenula postupak za baklje i petarde…ZNACI NE MOGU DA VERUJEM::DA LI JE OVO BRACO VISE NORMALNO::PA DAJTE TAJ SNIMAK TIH PAR D.EGENERIKA PA DA IM SE PRESUDI::JEDVA SMO SE SPASILI A ONO OPET::DAKLE OVO JE NE CUVENO::PA DAJTE HAPSITE TIH 10-AK I.DIOTA JER TO NISU NAVIJACI TO SU NASI NEPRIJATELJI

Reply

Leave a Comment