Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

И Звездини најмлађи на припремама

У суботу, 10. фебруара, и полазници Звездине школе фудбала отпутовали су на припреме, и то у Словенију.

На пут је кренуло чак 105 дечака у четири узрасне категорије: 2007, 2008, 2009. и 2010. годиште. Поред играча кренуло је и осам тренера, тренер голмана, два лекара и два координатора.

Сви они одсели су у хотелу „Бор“ у Анкарану у којем су сами, и у којем имају одличне услове. Поред одличне услуге, одмах поред хотела налази се и затворен базен који је на располагању.

До сада су одигране и четири пријатељске утакмице — свака генерација одиграла је по једну са одговарајућом екипом Олимпије из Љубљане. Забележене су три победе, уз један реми. Генерација 2007 савладала је Олимпију убедљивим резултатом 8:1. Годину дана млађа деца ремизирала су са вршњацима из Љубљане (5:5), екипа 2009. годишта такође је убедљиво славила (7:1), док су најмлађи, дечаци рођени 2010. године, Олимпију победили резултатом 5:2.

Поред домаћина, нашу делегацију дочекао је и Миленко Аћимовић, некадашњи фудбалер Црвене звезде. Он је рекао да је одушевљен Звездином децом, тренерима и целом експедицијом.

— Велика захвалност домаћину НК Олимпија на гостопримству и надам се да ћемо им овакво гостопримство вратити. Без обзира на дуг пут, наши момци су показали зашто носе дрес нашег клуба. Надам се да ће целе припреме протећи у реду и да ће се сви вратити здрави и задовољни. Услови у Анкарану су одлични; температура је идеална — рекао је координатор школе фудбала Владимир Цвјетићанин:

Повезане вести

Leave a Comment