Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дођите на време на стадион!

ФК Црвена звезда уочи прве утакмице 1/16 финала Лиге УЕФА у којој се у уторак, 13. фебруара састају Црвена звезда и ЦСКА, обавештава јавност о следећим стварима:

Капије стадиона отвориће се у 15.00 часова, три сата пре почетка утакмице, те молимо посетиоце да дођу на време како би избегли непотребне гужве и задржавања на улазима стадиона, Такође из безбедносних разлога, капије стадиона затвориће се пола сата пре почетка утакмице, стога је неопходно да се на стадион дође раније.

Лицима под дејством алкохола неће бити дозвољен улаз, а контрола улазница ће се вршити у две етапе, тј. кроз два безбедносна прстена. Апелујемо на све посетилоце да не набављају улазнице од препродаваца, јер ће свако лице са неисправном картом бити враћено, а потом и процесуирано од стране надлежних органа. Сви који су карте купили на благајнама стадиона „Рајко Митић“, или путем интернета на сајту iticket.rs, имају исправне карте. Уколико карте нису купљење директно већ преко посредника, постоји шанса да се ради о фалсификату.

Повезане вести

Leave a Comment