Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Боаћи – На Маракани смо увек фаворити

Када се Звездин нападач Ричмонд Боаћи на пријатељској утакмици против Силекса ухватио за лист десне ноге сви звездаши уплашили су се да га неће гледати на терену у првој званичној утакмици сезоне против московског ЦСКА. Након интензивних терапија наш нападач осећа се много боље, али истиче да још увек не може да прогнозира хоће ли се у уторак наћи на терену.

 

– Има времена до уторка, молићу се да све буде у реду са мном и да могу да играм без икаквих потешкоћа. Још увек осећам благу бол у листу, иако су тереапије на које идем заиста права магија и помажу ми да се невероватном брзином осећам све боље. Недељу дана без тренинга за мене је било заиста много, већ сам се ужелео лопте и фудбала – рекао је Боаћи и додао:

– Биће веома болно ако будем морао да гледам утакмицу са трибина. Од почетка нашег европског путовања био сам на терену, давао све од себе за тим, али ако се то деси ја сам ту да подржим своје саиграче, а то је најважније. Само Бог може да зна хоћу ли играти у уторак, не могу да променим његову вољу.

Звездин нападач верује да ће његова екипа изаћи као победник из двомеча са московским клубом.

– Небитно је да ли долази ЦСКА или Реал Мадрид, ми играмо на Маракани. Може да дође и Барселона, чекамо их. Играћемо како најбоље знамо, а бољи ће на крају победити. Пошто је ово прва утакмица биће сигурно оштре игре и доста дуела, али верујем да смо ми до сада већ видели све. У овом такмичењу смо од квалификација и имамо много искуства на својој страни. Фантастична смо група, увек се боримо и дајемо све од себе за победу.

Пријатељски сусрет са Зенитом у Анталији много је значио изабраницима Владана Милојевића.

– Сматрам да смо ми бољи тим. Видели сте како смо играли против Зенита, они су изузетно јака екипа. Пружили смо одличан отпор и, иако смо примили гол, руска екипа се мучила да нас победи. Не мислим да ЦСКА има предност, верујем да ћемо проћи даље. Не потцењујем ниједну екипу, изгубили смо неке мечеве у домаћем првеству од екипа за које смо мислили да ћемо их лако победити. Зато смо обазриви, али суштина је у томе да уколико не верујемо да смо најбољи, то никада и нећемо постати – поручио је Боаћи.

 

Повезане вести

Leave a Comment