Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић – Навијачи увек додатни мотив

Први меч у сезони наши фудбалери у оквиру шеснаестине финала Лиге Европе против московског ЦСКА. Сви са нестрпљењем очекују 13. фебруар, а како истиче Звездин штопер Вујадин Савић, подршка коју свакодневно добијају од навијача много значи његовој екипи.

– Ужелели смо се званичних утакмица и еуфорија пред сусрет са ЦСКА полако расте и код играча, поготово након сјајног дочека који су нам по повратку из Анталије приредили наши навијачи. Много нам је значила бакљада и подршка Делија, али не смемо ипак да будемо превише еуфорични. Морамо да  останемо мирни и да се фокусирамо на терен, више него на све оне лепе ствари око нејга. Загрејаће наши навијачи атмоферу, сигурно нам неће бити хладно у уторак увече – рекао је Савић.

Наши фудбалери кроз анализу добро су упознали стил игре московске екипе.

– ЦСКА има доста искусних играча који знају како се играју овако важне утакмице. Претпостављам да ће ући у меч опрезно, као што ћемо и ми то урадити, међутим свака утакмица је за себе и никада не знате шта можете да очекујете. Тренер је ту да нас саветује како треба да играмо, а ми играчи ћемо слушати.

Неколицина фудбалера из редова црвено-белих провели су део своје каријере играјући у Русији.

– Поред њих неколико из руске лиге ја сам играо молдавску, у Тираспољу, руском делу земље. То је неки специфичан стил игре који смо имали прилике да видимо и на утакмицама у припремном период које смо играли са Амкаром и Зенитом. Значи нам наравно то искуство које неки саиграчи имају из периода играња у Русији, видећемо колико ће и њихови савети уродити плодом на терену.

Последњи припремни меч у Турској изабраници Владана Милојевића одиграли су против руског Зенита.

– Имали смо озбиљну проверу против екипе која је фаворит за освајање Лиге Европе. Одиграли смо добру утакмицу, нажалост изгубили смо, али боље је да се то деси сада у припремном период када резултат није у првом плану.  Мислим да је ЦСКА пођеднаког квалитета као и Зенит и много нам значи што смо видели да можемо да се носимо са њима. Надам се да ћемо остварити добар резултат на нашем стадиону – поручио је Савић.

Повезане вести

1 comment

Miki феб 10, 2018 at 19:11

Treba da uigravaju Babića sa Vujadinom,
On je naša budućnost.

Reply

Leave a Comment