Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Враћамо се здрави

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице са Зенитом, а уочи повратка екипе за Београд, изнео је пред јавност своје импресије како поводом саме утакмице, тако и целокупних припрема.

— Добра утакмица, добра провера, најважније ми је било да сви играчи заврше здрави, то се и десило. Последњи је дан припрема, доста смо били ван Београда, и ако би требало да подвучем црту, могу да будем задовољан стварима које смо урадили. Предстоји нам освежење пред утакмицу у уторак. Желео сам да дам већу минутажу неким играчима, вредно су тренирали, професионално се односили и веома сам срећан што сам тренер оваквим момцима. Пријатељске утакмице су пријатељске утакмице, али дали смо све од себе данас. Види се да нам треба још свежине, али имамо довољно времена до уторка да радимо на неким финесама, да се одморимо и да будемо спремни. Када смо се вратили са Кипра где смо стварно напорно радили, имали смо две утакмице које смо одиграли с циљем да сви играчи играју. Овде смо хтели исто да дамо свима простора, није лако играти у оваквом периоду, под оваквим тренинзима. Задовољан јесам, после сваке утакмице сам био јер се испунило оно што смо очекивали — рекао је Милојевић и објаснио да би Пешић био у тиму да је данас, којим случајем, била званична утакмица, али да пошто то није био случај, није желео ништа да ризикује.

Први пораз на припремама уследио је у такозваној „генералци“.

— Знам да и новинари и људи гледају само утакицу, али није ово била само утакмица, нити може да се назове генералном пробом јер играчи су имали веома напорне тренинге уочи ње. Мени је битно да ћемо утакмицу у уторак да дочекамо потпуно припремљени, без икаквих здавствених проблема. Мислим да играчи једва чекају ту утакмицу, знате да они не воле припреме, а у Србији их имају двапут годишње, у другим лигама није тако. Али, радили смо вредно и даћемо све од себе као што смо и до сада чинили, и то је једино што можемо да обећамо.

Утакмица против ЦСКА се ближи, а Звездин тренер каже да се нестрпљивост и жеља да утакмица почне осећају у ваздуху.

— Било је ишчекивања током претходног викенда, чекала се та одлука УЕФА, играчи не би волели да толико дуго чекано пролеће играју без навијача. Повољно се завршило по нас, еуфорија треба да постоји пред сваку утакмицу али мислим да нећемо имати проблема због ње. Мислим да ЦСКА игра потпуно другачије од Зенита, и мислим да ће бити другачија утакмица. Добро је што правимо шансе, а са свежином верујем да ћемо доћи и до боље реализације. Оно што ме не би радовало је мањак шанси које створимо. ЦСКА има високе играче, добре извођаче прекида, то им је једно од главних оружја и на то морамо да обратимо пажњу. Ми покушавамо да имамо свој стил игре и нећемо га мењати ни током ових наредних шест месеци. Има ту доста ствари које треба исправити, али у овом тренутку је основно било да се играчи физички добро припреме.

Одуство Канге по речима тренера не би требало више да се истиче у први план.

— За мене је Канга веома добар играч који је много допринео нашој игри. Мислим да ипак сада треба та тема да се затвори, нема потребе више о њему причати јер није наш играч и ми му желимо пуно среће. На мени и стручном штабу је да пробамо да нађемо алтернативе у игри, кога нема без њега се може. Радимо са играчима које имамо, ја верујем у њих и мислим да ћемо бити спремни. Господин Мркела и господин Терзић раде најбоље што могу по питању прелазног рока. Бен је играч који може да нам помогне, Хајдин игра на позицији која нам је била потреба. Очекујем још и више од млађих играча у наредном периоду, а имамо дубину у омладинској школи и млади фудбалери су показали да Звезда не мора да брине за будућност. Доласци су условљени одласцима односно приливима новца. Ја се тиме не бавим, радим са играчима које имам, а мислим да имамо квалитет да наставимо где смо стали — истакао је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

milos rankovic феб 8, 2018 at 15:00

BUDIMO REALNI CSKA JE FAVORIT JOS SAD KAD SU DOVELI MUSU BOLJE IGRAJU U GOSTIMA ALI U RUSIJI JE POLA UTAKMICA NAMESTENO PO MENI KRASNODAR IGRA LEPSI I BRZI FUDBAL OD NJIH NEVIDIM KO MOZE RADONJICA DA ZADRZI NJIHOVI ZADNJI IGRACI IMAJU PO 35 GOD IMA SANSE ALI ISKRENO DA JE KANGA TU SMEO BI DA POTPISEM DA ZVEZDA IDE DALJE OVAKO VIDECEMO DAJ BOZE

Reply
Suhoj37 феб 8, 2018 at 20:27

Od reči do reči se sve slažem sa tobom. Sa Musom su jako opasni ali on je bio rezerva u Lesteru, gde nije dobijao pravu šansu. Ako mislimo da ih pobedimo, moramo da budemo jako prodorni po krilima, jer očigledno da na sredini nema ko da daje lopte. Daj bože da Krstičić proradi, ali mislim da on nije za ofanzivnog vezistu. Videćemo. Po onome što sam video protiv Zenita, odbrana je puno grešila i zbog toga smo i primili gol. Iskreno, jedva čekam dvomeč…

Reply
Hadži Dragan феб 7, 2018 at 21:36

Bravo Miloje,sve najbolje i da uzmeš titulu sa tvojim momcima.

Reply

Leave a Comment