Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Последњи тренинг у Анталији

Фудбалери Црвене звезде одрадили су поподневни тренинг једанаестог дана боравка у Анталији и тиме ставили тачку на тренинге у другој фази припрема.

За данашње поподне стручни штаб задао је класичан припремни тренинг пред утакмицу. Јутрошњи рад био је уводног типа, док се поподневни састојао од игре на скраћеном терену.Како би се загрејали наши фудбалери су одиграли рукометну утакмицу по измењеним правилима, где се једино гол главом важио. Након тога, прешло се на омиљени део рада наших фудбалера, популарну шеву. По двојица играча у центру три круга борили су се да преотму лопту. Потом, на два гола увежбавале су се тактичке замисли. На скраћеном терену одиграле су се две утакмице по осам минута. Фокус је највише био на прекидима. Играчи генерално не воле извођење прекида, али кроз игру и савете нашег стрчног штаба много их лакше савладају.

Изабраници Владана Милојевића сутра од 16:30 по српском времену одрадиће генералну проба са руским Зенитом. После те провере нашу екипу очекује још седам дана рада на финесама и детаљима како би били у савршеној форми за прву утакмицу у сезони против московског ЦСКА 13. фебруара на Маракани.

Стручни штаб Црвене звезде, као и играчи, презадовољни су условима које су имали у другој фази припрема у Анталији. Сви су сложни да су одлично радили, имали су квалитетне контролне утакмице и форму довели на жељени ниво. 

Повезане вести

Leave a Comment