Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Прекид у Новом Саду! Судија гурнут у воду секунду пред крај!

судија гурнут у воду, Нови Сад

Меч 11.кола А2 регионалне лиге Војводина – Црвена звезда прекинут једну секунду пре краја при резултату 7:7 (1:1, 3:2, 2:2, 2:1) јер је судија гурнут у воду!

Скандал у Новом Саду! Једну секунду пре краја утакмице судија је гурнут у воду након чега је утакмица прекинута!

Голом Танкосића Црвена звезда је стигла до 7:7, међутим један гледалац је гурнуо у воду судију Матијевића. Војводини је одговарала само победа у овом сусрету.

Према пропозицијама утакмица би требала да буде регистрована службеним резултатом 5:0 за Црвену звезду, а коначну одлуку донеће дисциплинска комисија.

Прва четвртина доста чврста, голмани сигурни на обе стране, и Добожанов и Филиповић су забележили по пет одбрана. Црвено-бели су повели преко капитена Танасковића, изједначио је Рогач.

Новосађани су дошли до предности у другој деоници голом Ћука, након што је Марчета изборио искључење, али је одмах узвратила Звезда головима Стојановића и Танкосића. Чабрило је изједначио на 3:3, а Звезди предности из петерца доноси Танкосић (3:4).

Ударац Шулца у последњој секунди је одбранио Добожанов и сачувао предност свом тиму.

Тохољ је изнео велики терет и у великој мери био заслужан за предност. Изборио је два искључења и петерац иу којег је погодио Танкосић, и урадио велики посао у одбрани.

На почетку треће четвртине други гол Стојановић за предност Звезде од два гола, коју је Звезда ималa у два наврата. Ћук је смањио, Радовић поново погодио, а затим Митровић поставио 5:6 пред улазак у последњих осам минута. Добожанов је у последњем нападу поново зауставио ударац Шулца.

Драма и узбзђења су тек уследили у последњем кварталу.

Новосађани су у последњој четвртини стигли до преокрета, али Звезда је у последњој секунди избегла пораз, а судија Марко Матијевић извукао најдебљи крај.

Средином последњег квартала Војводина стиже до изједначења преко Рогача, са играчем више (6:6), Марчета није у контранападу искористио зицер, а предност доноси Шулц 30 секунди пре краја. Међутим, Танкосић је искористио ситуацију са играчем више и један секунд пре краја утакмице погодио за 7:7, након чега је један гледалац гурнуо судију у воду.

Меч је прекинут, а наредних дана биће познат епилог. Према пропозоцијама утакмица се региструје службеним резултатом 5:0 за Црвену звезду.

Звезда је избегла пораз и задржала бодовну предност над Војводином, а најизвесније је и да је повећала.

Најефикаснији је био Танкосић са 3 гола.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:7 (1:1, 2:3, 2:2, 2:1)- прекид

Нови Сад, базен: „Слана бара“. Судије: Мирослав Влашић и Марко Матијевић (Хрватска). Искључења: Војводина 11, Црвена звезда 7. Играч више: Војводина 7(2), Црвена звезда 9(2). Петерци: Црвена звезда 1(1).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (13 одбрана), Чабрило 1, Васин, Тинтор, Митровић 1, Прекогачић, Ћук 2, Ћатовић, Рогач 2, Шулц 1, Тинтор, Васић, Марчета, Ристић, Тубић. Тренер: Дарко Билић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов (10 одбрана), Танкосић 3, Радовић 1, Бурсаћ, Шуберић 1, Илић, Његован, Тохољ, Михаиловић, Танасковић 1, Стојановић 2, Асановић, Тодоровски, Љубеновић. Тренер: Дејан Савић.

Повезане вести

Leave a Comment