Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рамбо Петковић посетио Звезду

На јутарњем тренингу фудбалера Црвене звезде било је и једно добро познато лице из црвено-беле породице. Дејан Рамбо Петковић, некадашњи везни фудбалер и мајстор са лоптом, посетио је екипу на припремама у Анталији и поздравио играче и стручни штаб.

– Драго ми је што сам имао прилике да дођем на припреме Црвене звезде у Анталији. Никада нисам био посетилац у овом периоду, а такође нисам ни имао прилику да подржим екипу пред неку важну утакмицу. После дугог низа година дочекали смо пролеће у Европи, изузетно ме радује успех Црвене звезде. Није мала ствар што смо успели да прођемо групу у Лиги Европе, гледао сам скоро све утакмице које су одигране. Задовољан сам приступом игри, иако наравно није идеална ситуција. Црвена звезда се полако враћа на старе стазе. Ипак, сада треба стајати чврсто на земљи, не тражити превише. Било би одлично да се оваква сезона понови неколико пута, да презимимо у Лиги Европе, а после неколико година, уколико се створе услови, очекивати и успех у Лиги шампиона – рекао је Петковић.

Звездин некадашњи фудбалер очекује да ће црвено-бели на крају ове сезоне додати својој историји још једну титулу првака Србије.

– Домаће првенство није много неизвесно. Прошле сезоне Звезда је имала девет бодова предности, па је она изгубљена до краја. Мислим да се то овог пута неће догодити. Имамо искуство из прошле сезоне, као и бољу екипу него тада, тако да сам уверен у успех. Нажалост, наша лига је изузетно слаба, није на високом нивоу тако да су успеси у Европи много важнији.

Као неко ко иза себе има искусто играња важних и великих утакмица, Рамбо Петковић посаветовао је наше фудбалере.

– Као некадашњи играч, колега овим момцима и садашње стручно фудбалско лице једино што могу да им поручим јесте да имају исти приступ као што су имали у сусретима у Лиги Европе у јесењем делу. Посебно би се требало угледати на утакмице са Келном. Са таквим приступом све остало је на индивидуалном квалитету играча и на тактичким замислима стручног штаба. Надамо се да ћемо имати среће и да ћемо се поново радовати, а ја ћу подршку екипи пружати из Бразила – поручио је Петковић.

Повезане вести

1 comment

dejo феб 2, 2018 at 23:08

Ajde ka boga te molim Rambo preporuci jednog kreatora igre da je iz Brazilske lige Brazilac Crvenoj Zvezdi

Reply

Leave a Comment